Kubilay22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.318 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Şarkı 1.41' de başlamaktadır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Şarkı 1.41' de başlamaktadır.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2014 #2 Nedense şarkı acayip komiğime gitti Ayrıca klip'te çok güzel olmuş bence. Bass boosted varsa daha güzel olur Onu da buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Logitech Z5500 Bass testi için liste iyice şişti yakında geliyor
Nedense şarkı acayip komiğime gitti Ayrıca klip'te çok güzel olmuş bence. Bass boosted varsa daha güzel olur Onu da buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Logitech Z5500 Bass testi için liste iyice şişti yakında geliyor
Kubilay22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.318 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #3 @Silinen üye Zaten bu şarkı bass'lı şarkılar olarak listemde. Z5500 ile verdiği tadı tahmin edebiliyorum.
@Silinen üye Zaten bu şarkı bass'lı şarkılar olarak listemde. Z5500 ile verdiği tadı tahmin edebiliyorum.
Ulgoray Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 1.109 Makaleler 16 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2014 #4 Bu kadın varya ocak söndürür.