IGN yazarı Zelda Tears of Kingdom'da 100 saatte oyunun %50'sini bitirebilmis

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
82 saatin ardından ana hikayeyi tamamlayan yazar 100 saatin ardından oyun içi tamamlama yuzdesinde %50 tamamladı olarak gözüküyormuş. Süre bakımından tatmin edici gözüküyor.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok güzel duruyor ama Nintendo'nun konsolu hem pahalı olması hem de türkiyeye özel fiyat yapmadığından oynamak isteyip oynayamıyacağım tek oyun

Madalya mı verelim?

Son düzenleyen: Moderatör:
300 saatten fazla Skyrim oynamış ve hala oynamaya devam ederken mod dosyaları silindiği için gözyaşları içinde oyunu kaldırmış biri olarak benim için etkileyici bir rakam değil.

Zelda oyunlarını oynamadığım için oyun özelinde iyidir veya kötüdür yorumu yapmadan da belirtmek isterim ki bir oyunun uzun olması iyi olduğu anlamına da gelmez tabi.

60 fps veriyor mu hocam önceki oyun?
Switch emülatörleri olan Yuzu ve Ryujinx'te 60 fps alabilmek için iyi bir sisteme ihtiyaç var ama oyunun Wii U versiyonunu Cemu kullanarak daha düşük sistemlerle 60 fps almak mümkün. Ben 1650ti'lı laptopta 55-60 fps alıyorum 1080p'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…