İgogo güvenilir bir servis midir?

Çektim ben de şu an para hesabımda bir sıkıntı da olmadı devam etmeyi düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa yazarım buraya devam edin sizde.

Çektim ben de şu an para hesabımda bir sıkıntı da olmadı devam etmeyi düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa yazarım buraya devam edin sizde.

Parayı nasıl cektınız acaba?
Hocam parayı nasıl cektınız acaba bılgı verebılırmısın bende 8.28 dolar yaptım nasıl cekıyoruz
Çektim ben de şu an para hesabımda bir sıkıntı da olmadı devam etmeyi düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa yazarım buraya devam edin
bende 8.33 dolar çektim paribuya alice 30$ dolar yatırmalısın diyor. Güvenemedim yatırmadım. Yatırın ilerleyen olursa bi yeşillendirsin buraları

ben çektim kanka şuan türk banka hesabıma kadar geldi
Hocam siz nasıl cektınız parayı ogretebılırmısınız

Son düzenleme:
paribu hesabımdaki cüzdanımı yazdım wallet kısmına çektim.
telegram adım ugurtr1

Banada geldi katıldım .10 gün boyunca işlem sürdü.biraz dolandırıcımi vs dedim ama .parayi bende çektim şuan hesapta ama devam etme konusunda tedirginim gerçekten telegram hesabında 50 k kişi var takipçi olarak hepsi düzenli kazaniyorsa bu paranın kaynağı ne .biraz soru işareti olan mecra bilemedim devam eden varsa bilgilendirirse iyi olur

Arkadaşlar ben bizzat Amazon ile görüştum. Tamamen dolandırıcılık diyor. Kesinlikle bizimle alakalı bir mevzu değil. Daha önce mail yoluyla iletişime geciyorlarmis. Şu an SMS üzerinden devam ediyorlar dedi. Gerekli önlemi alacağız dendi. Ígogo üzerindendevam eden arkadaşlar varsa bilgilendirme yaparsa memnun oluruz.

Gerçekten müthissin. Aynen bu dedigin yolu izledim bende. Bu arada 96 lira aldım. Hesabıma geçti. Parayı kullandım bile. Israrla devam etmek istiyor. Hadi zaman kaybetme vs. Diyor. Bende oyaliyorum Alice denen vatandaşı bana da Ankara da olduğunu Türkiye'den görevli olduğunu vs yazmış. Madem Amazon ile ortaksiniz o zman Amazon'dan bilgi alayım öyle devam edelim dedim. Beyinsiz misin neden anlamak istemiyorsun falan yazmış. Bende gayet sakin bir şekilde neden sinirlendin anlamadım kendinize guvenmiyor musunuz dedim. Yok canim sakinim dedi. Hâlâ benden haber bekliyor. Dedim sen bekle daha beklersin. Ha bire usteliyorum ama bunu. Saçma sapan cevaplar veriyor,

Ben sahte bilgilerle aynı telegramdan tekrar bi üyelik açtırıp 8 dolar kazandım çektim. Olayı çözdü sizinle çalışamayız dedi 112 + 114 tl temiz oldu

Ben denedim de yapamadım ya. Bir yerde error verdi nasıl yaptın. Bir kod gönderiyor ya link ile beraber çıktım oradan bir daha aynı kodu yazdim ama olmadi. Türk aklı hep aynı çalışıyor yalnız. Tek olmadığıma sevindim. Dolandırıcilari dolandırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…