Bana 1 2 gün önce yurt dışı numaradan mesaj geldi. Mesaj beni WhatsApp'a yönlendirdi. Ben ne olduğunu öğrenmek için biraz ilerledim. Beni igogo diye bir yere yönlendirdi kayıt yaptırdı 300USDT verdi. Bunu kullandım 7.47USDT kazandım. Ve bana bildirmişti 300 USDT geri gidecek o seni ilerletmek için verilen hediye dedi. Bunlar ile bilgisi olan var mı?
Merhaba, bana da aynı mesaj geldi. Ben de ilerledim ve bir suredir verdikleri seyleri yaptim ve para kazanmaya başladım, network marketing gibi dusunun ve guvenilir bir sayfa.
Bana 1 2 gün önce yurt dışı numaradan mesaj geldi. Mesaj beni WhatsApp'a yönlendirdi. Ben ne olduğunu öğrenmek için biraz ilerledim. Beni igogo diye bir yere yönlendirdi kayıt yaptırdı 300USDT verdi. Bunu kullandım 7.47USDT kazandım. Ve bana bildirmişti 300 USDT geri gidecek o seni ilerletmek için verilen hediye dedi. Bunlar ile bilgisi olan var mı?
merhaba arkadaslar aynı mesaj bana da geldi en son 7 dolari cektikten sonra 30 dolar yatirmami istedi bende yatirdim ve dedikleri islemleri uygulamaya basladim suan günluk kazancim 4 dolar falan ve yavas yavas yukseliyo merak ettiginiz soru varsa telegram kullanici adım:mehmetylmz53 yazin cevaplarim
@İbrahim026 merhaba arkadaslar ayni mesaj banada geldi ve bende ilk etapta suphelendim ama denemek istedim ve 30 dolar yatirdim zaten nasil yatirilip veya cekildigini tarif ediyo ve suan gunluk kazancim 4 dolar oda yeni basladigim icin akliniza takilan soru olursa telegramdan ulasin kullanici adim mehmetylmz53
merhaba arkadaslar igogo güvenilir bi sayfa ben yeni baslamama ragmen gunluk 3 dolar kazaniyorum merak edilen sorunuz varsa telegramdan ulasin kullanici adim mehmetylmz53
Ben 200 dolar yatırdım günlük kazancım 6.45 dolardı altımda 4 tane üye vardı aliceye sütüdyo kurmak istedigi ve bana orjinal siteyi söylemesini istedim saçma sapan cevap verdi amazona mesaj attım öyle bir firma yok bizimle çalışmıyor dedi alice bunu kanıtlayamadı ve 40 dolar kar ettim çektim şuan kazandırıyor ama 30 doları iki üç ay katlıyacam hevesiyle saldırırken alice minyonlarca kişinin dolarını alıp siteyi kapatırsa şasırmayın tosuncuk efsanesi unutmayalım paranızı bana gönderin 30 dolar olarak yatırım yapın bende 7 dolar bonus atarım size yeterki bana daha çok 30 ve daha fazla dolar atan bulun Trax AI bunu indirin onun ücretsizi gibi dünün saygılar
Ben 200 dolar yatırdım günlük kazancım 6.45 dolardı altımda 4 tane üye vardı aliceye sütüdyo kurmak istedigi ve bana orjinal siteyi söylemesini istedim saçma sapan cevap verdi amazona mesaj attım öyle bir firma yok bizimle çalışmıyor dedi alice bunu kanıtlayamadı ve 40 dolar kar ettim çektim şuan kazandırıyor ama 30 doları iki üç ay katlıyacam hevesiyle saldırırken alice minyonlarca kişinin dolarını alıp siteyi kapatırsa şasırmayın tosuncuk efsanesi unutmayalım paranızı bana gönderin 30 dolar olarak yatırım yapın bende 7 dolar bonus atarım size yeterki bana daha çok 30 ve daha fazla dolar atan bulun Trax AI bunu indirin onun ücretsizi gibi dünün sayg
Vatandaş 200 dolar yatırmış günlük 6 dolar kazanıyormuş buda yetmezmiş gibi altına da 4 adam almış yani kurbanlar vermiş aynen kuestnet sadet zinciri hesabı. Üye ettiğin her adamdan örneğin üyelik ücreti 400 tl alıyor ve bundan 15 yirmi tl hediye ediyor fakat arkadaş hiç hesap yapmayı bilmiyor üye ettiğin kişilerin toplam parasını hesaplasa nasıl keklendiğini anlayacak da işte burda bencillik diyoruz sadece kendi cebinden çıkan paraya bakıyor fakat sisteme kurban ettiklerinin parasını düşünen yok. Sistemin sahibinin yerine koyun kendinizi anlarsınız nasıl keklendiğinizi. Bireysel düşünmeyin geniş bakın olaya
Sen aslında sistemden yemiyor sun oraya kurban ettiğin arkadaşının cebinden yiyiyorsun ikna etmeye çalıştığın arkadaşından yiyiyorsun. Düşün sen arkadaşı üye ettin o arkadaşta parasını kurtarmak için başka bi kurban verdi o üçüncü kişide tuttu senin aile ferdlerinden birini kurban etti minevi kumar la aynı şey
Vatandaş 200 dolar yatırmış günlük 6 dolar kazanıyormuş buda yetmezmiş gibi altına da 4 adam almış yani kurbanlar vermiş aynen kuestnet sadet zinciri hesabı. Üye ettiğin her adamdan örneğin üyelik ücreti 400 tl alıyor ve bundan 15 yirmi tl hediye ediyor fakat arkadaş hiç hesap yapmayı bilmiyor üye ettiğin kişilerin toplam parasını hesaplasa nasıl keklendiğini anlayacak da işte burda bencillik diyoruz sadece kendi cebinden çıkan paraya bakıyor fakat sisteme kurban ettiklerinin parasını düşünen yok. Sistemin sahibinin yerine koyun kendinizi anlarsınız nasıl keklendiğinizi. Bireysel düşünmeyin geniş bakın olaya
Sen aslında sistemden yemiyor sun oraya kurban ettiğin arkadaşının cebinden yiyiyorsun ikna etmeye çalıştığın arkadaşından yiyiyorsun. Düşün sen arkadaşı üye ettin o arkadaşta parasını kurtarmak için başka bi kurban verdi o üçüncü kişide tuttu senin aile ferdlerinden birini kurban etti minevi kumar la aynı şey
Ben bütün arkadaşlarımı kar ederek çıkardım uygulamadan suan benim zincirimde kimse yok şuan hepsini Trax AI bu uygulamaya geçirdim ücret almadan coin ile dolar kasıyor ı gogo her an patlaya bilir paranız varsa çekin derim
Ne
Ben bütün arkadaşlarımı kar ederek çıkardım uygulamadan şu an benim zincirimde kimse yok şu an hepsini Trax AI bu uygulamaya geçirdim ücret almadan coin ile dolar kasıyor ı gogo her an patlayabilir paranız varsa çekin derim.
Ne.
Trax AI bu uygulama ücretsiz sistem bu coin kasıyor igogo senin benim paramı ona buna verip yükseliyor güvenilir değil kesinlikle.