İgogo güvenilir bir servis midir?

Şimdiye kadar kaç üye yaptınız ve paranın tamamını çekmeyi hiç denediniz mi
5 Adet alt üyem var. Alt üyeleriminde alt üyeleri var. Günlük alt üyelerden gelen bonus kazancım 4.5 usd. Günde 40 adet sipariş tamamlıyorum. Oradanda 6.50 7 usd civarı kazanç geliyor. Şu anda hesabımda 253 usd var. Evet ana paramı çıkardım ve kar ile devam ediyorum. Sistem şu anda güvenilir bir problem yok. igogo telegram grubu : iGOGO Türkiye

benim sistemde 12 dolar ana param ile toplam 83 dolarım içerde kaldı. Ben hep tedbirli yaklaşıyordum ve Alice hanıma da sisteme tam olarak güvenmediğimi o yüzden birilerini getirmeyi yakın zamanda düşünmediğimi söylemiştim ve o da anlayışla karşılamıştı ancak bir ay sonra ekibimi geliştirmezsem hesabımın bloke olacağından hiç bahsetmemişti. Hesap bloke olmadan önceki gün ana paramın 20 dolarını çekmiştim en azından 20 doları kurtarmış oldum. Şimdi tekrar işe devam edebilmem için en az 3 kişi üye yapmamı söylüyorlar. Ben şimdi nasıl güveneyim de sisteme 3 kişiyi üye edeyim. Hadi diyelim ettim tüm paramı çektim o yeni yaptığım kişiler de paralarını çekebilecekler mi ? ben paramı kurtarırken belki onlar yakalanacaklar. Daha önce de biri yorumunda arkadaşının parasını çekemediğini söylemişti o yüzden sisteme olan güvenim git gide sarsılıyor ana paranızı çıkardıktan sonra sıkıntı yok gerçi. Tek söyleyeceğim dikkatli olun.

hocam telegram gruba girip. Oradan yöneticiden yardım isteyin. O içerde kalan paranızı alma konusunda yardımcı olabilir..

O herkese öyle kardeş banada kalp yolluyo benim içerde bayağı bir param var iyi kazandım Allah var ama adam bu diyo her dediğinde bir kişi buldum ne zamandır demiyor onun sayesinde biancede öğrendik buna şükür

Ben 1700 dolar biriktirdim ve bunun 1300 doları kâr çektim hepsini sorunsuz bir şekilde geldi. Bir kaç gün önce 200 dolar daha yükleme yaptım ve şuan onunla devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…