Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 6 Şubat 2018 #41 Dark Might dedi: @Handsome Reis daha var mı stokta? Genişletmek için tıkla... Kullanıp sendeki arşivi paylaşmıyorsan ayıp. Bendeki iğrenç espiri arşivi bu kadar. Daha eklenirse paylaşırım.
Dark Might dedi: @Handsome Reis daha var mı stokta? Genişletmek için tıkla... Kullanıp sendeki arşivi paylaşmıyorsan ayıp. Bendeki iğrenç espiri arşivi bu kadar. Daha eklenirse paylaşırım.
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 9 Şubat 2018 #42 Ben yürüyelim diyorum, Gérard Depardieu.
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.237 Makaleler 1 Çözümler 17 9 Şubat 2018 #43 Dilden dile dolaşan 100 espri Eminim bu espriler hepimize yeter
Alperen Özdemir Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 13 Şubat 2018 #44 Handsome Reis dedi: Kullanıp sendeki arşivi paylaşmıyorsan ayıp. Bendeki iğrenç espiri arşivi bu kadar. Daha eklenirse paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Espiri değilde komik fotoğraf var olur mu?
Handsome Reis dedi: Kullanıp sendeki arşivi paylaşmıyorsan ayıp. Bendeki iğrenç espiri arşivi bu kadar. Daha eklenirse paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Espiri değilde komik fotoğraf var olur mu?
tecnodemir Hectopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 63 8 Mayıs 2018 #45 Almanya’da Almanlar yaşıyorsa Sakarya’da sakarlar mı yaşar? Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio. Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için. Hisbullah’ın kız kardeşinin adı nedir? Herbullah. Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan… Taksime cami yapmasınlar. Gitsinler başkasının taksisine cami yapsınlar. Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta. Seni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Japon Yeni. Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa. Nasrettin Hoca niye eşeğine ters biner? Dikiz aynası kırıldığı için. Kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz… Orkid. Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax. Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış. Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da…
Almanya’da Almanlar yaşıyorsa Sakarya’da sakarlar mı yaşar? Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio. Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için. Hisbullah’ın kız kardeşinin adı nedir? Herbullah. Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan… Taksime cami yapmasınlar. Gitsinler başkasının taksisine cami yapsınlar. Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta. Seni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Japon Yeni. Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa. Nasrettin Hoca niye eşeğine ters biner? Dikiz aynası kırıldığı için. Kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz… Orkid. Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax. Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış. Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da…
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 8 Mayıs 2018 #46 tecnodemir dedi: Almanya’da Almanlar yaşıyorsa Sakarya’da sakarlar mı yaşar? Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio. Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için. Hisbullah’ın kız kardeşinin adı nedir? Herbullah. Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan… Taksime cami yapmasınlar. Gitsinler başkasının taksisine cami yapsınlar. Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta. Seni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Japon Yeni. Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa. Nasrettin Hoca niye eşeğine ters biner? Dikiz aynası kırıldığı için. Kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz… Orkid. Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax. Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış. Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da… Genişletmek için tıkla...
tecnodemir dedi: Almanya’da Almanlar yaşıyorsa Sakarya’da sakarlar mı yaşar? Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio. Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için. Hisbullah’ın kız kardeşinin adı nedir? Herbullah. Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan… Taksime cami yapmasınlar. Gitsinler başkasının taksisine cami yapsınlar. Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta. Seni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Japon Yeni. Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa. Nasrettin Hoca niye eşeğine ters biner? Dikiz aynası kırıldığı için. Kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz… Orkid. Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax. Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış. Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da… Genişletmek için tıkla...
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 8 Mayıs 2018 #47 Dolar 4.30
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 8 Mayıs 2018 #48 Küçük su birikintisine ne denir? Sucuk
Alperen Özdemir Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 8 Mayıs 2018 #49 Ooo... Bu konu hâlâ yaşıyor demek. Bu konuyu görünce aklıma @Handsome Reis'in diğer sayfalardaki çılgın espirileri aklıma geldi fakat korkumdan açamıyorum.
Ooo... Bu konu hâlâ yaşıyor demek. Bu konuyu görünce aklıma @Handsome Reis'in diğer sayfalardaki çılgın espirileri aklıma geldi fakat korkumdan açamıyorum.
tecnodemir Hectopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 63 7 Eylül 2018 #50 Geçen gün taksi çevirdim hala dönüyor.