IGTV'de telif hakkı sistemi nasıl?

megastasyon

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Fizik Mühendisi
Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz üzere IGTV devreye girdi.
Bu platformdaki telif hakkı meselesi YouTube kadar katı mı?
Yoksa halen telif hakkında bir şey yapılmamış mı?
(Telifli içerik kullanmak için sormuyorum. Bu konuda bir açık bırakılmış mı merak ediyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan için öyle bir detaylı bir algoritması olduğunu düşünmüyorum ve YouTube içinde telif katı değil aslında başkasının içeriğini kullanmazsan hiçbir sorun yaşamazsın ki video üretmek dediğimiz şey özgün olmalıdır :)

Şuan için öyle bir detaylı bir algoritması olduğunu düşünmüyorum ve YouTube içinde telif katı değil aslında başkasının içeriğini kullanmazsan hiçbir sorun yaşamazsın ki video üretmek dediğimiz şey özgün olmalıdır :)
Kati olmasindan kastim yolda yururken arkada bir arabanin radyosundan muzik çalıyor biraz. Bu da telife yakalaniyor. Yasamisligim var bunu ve bence bu kadar olmasi katı bir tutum :)

Kati olmasindan kastim yolda yururken arkada bir arabanin radyosundan muzik çalıyor biraz. Bu da telife yakalaniyor. Yasamisligim var bunu ve bence bu kadar olmasi katı bir tutum :)
Evet sizin açınızdan öyle fakat onu zaten algoritma yakalıyor o yüzden onun ayrımını yapması zor görünüyor. Yinede bu açıdan düşünmemiştim :)

Radyo mevzusuna sonuna kadar katılıyorum. Arabada yaptığımız sohbet radyoda çalan şarkı yüzünden kaynamıştı. Sanatçılarımız telif haklarının sonuna kadar peşindeler, bu yüzden oluyor bu gibi durumlar. Yabancı kaynaklı şarkılar da pek bu durumu yaşamıyorum. Yaşasam bile video silinmiyor sadece uyarı e-mail'i geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı