İHA için silindirik muhafaza kutusu fikirleri

Evlerde kullanılan çöp kutuları var aynı böyle uzun silindir şeklinde. Onu biraz modifiye edin (sap, kapak vs.) o da iş görecektir.

Kutuyu en son biraksak hocam. Once İHA'ya odaklansak

İHA'nın tüm parametreleri ve parçaları belli hocamız onay alıp ödenek yapılmadan başlamak istemiyor devam edemezsek elimizde kalabilir.

Evlerde kullanılan çöp kutuları var aynı böyle uzun silindir şeklinde. Onu biraz modifiye edin (sap, kapak vs.) O da iş görecektir.

Evet başta onu da düşündüm fakat çevremde baktığımda uzunluk payını kurtaran bir çöp kutusu bulamadım yine de fikriniz için teşekkür ederim en küçük fikir bile benim için çok değerli.

Arkadaşlar daha fazla fikre ihtiyacımız var veya yapabilmemiz için tavsiye verebilir misiniz örneğin (ince sac levhayı silindir hale getirip kaynaklamak) olabilir ben bunu düşündüm kapak ve tutma yerlerini hallederiz boyutuna bağlı olarak yine ağır olma ihtimali var her türlü fikri alırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…