İhale İçin Bilgisayar Toplama

Daha fazla  
Profil Kapağı
1523740815
Merhaba Arkadaşlar. Kırtasiyeciyim ve az önce büyük bir ihale aldım. Ve bu büyük ihale için sizin büyük yardımlarınıza ihtiyacım var. İhale olarak bir okula 32 adet bilgisayar toplamam gerekiyor. Ve bu bilgisayarların SIMATIC S7 1200, Proteus, AutoCAD ve Arduino İde programlarını rahatça çalıştırması gerekiyor. Mouse, klavye ve monitör önermenizi rica ediyorum. Mouse, klavye ve monitör çok iyi bir şey olmasına gerek yok. Orta sınıf olması yeterli. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

1541610433930.png

Şöyle bir şey yeterli olmayacakmıdır sizce ?
Ram ve işlemci değişebilir

Yalnız bu kadar da kötü olmasın. Bütçe sınırı yok ama 3000-4000 civarı güzel olabilir.
Topladığım sisteme bakmadınız sanırım veya görmediniz bir bakın isterseniz. Ekran kartı eklemek isterseniz RX 560 ekleyebilirsiniz ki gerek yok gidip oyun oynamayacaklardır herhalde. Onu eklemek yerine Ryzen 5 2600 alınıp GT 1030 alınabilir yani.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı