İhanetten korkmak

891548

Decipat
Makaleler
1
Nedensiz bir korku oluyor içimde bunu nasıl yenebilirim? Zamanında ekmeğimden yiyenler beni arkadan vurdular. Kimseyle konuşamıyorum sadece 1 tane ders çalıştığım eleman var o kadar.

Nedensiz bir korku oluyor içimde bunu nasıl yenebilirim? Zamanında ekmeğimden yiyenler beni arkadan vurdular. Kimseyle konuşamıyorum sadece 1 tane ders çalıştığım eleman var o kadar.
Sana ihanet edebilecekleri bir koz vermezsen sana ihanet edemezler. Her arkadaş olduğuna ekmeğini yedirmene gerek yok.

Ben de ondan bahsediyorum. Ismarlamak zorunda değilsin. Ölçülü arkadaşlıklar kurmayı öğrenmelisin.
Katılıyorum. Ne kadar büyük şeyler ısmarladınız bilmiyorum ancak ölçülü arkadaşlık kurmak önemli. Gerçekten samimi olduğunuzu düşündüğünüz birisi varsa ayrı ama onun haricinde en fazla çay ısmarlayın.

Eskiden daha küçük arkadaş gruplarında takılırdım, birisiyle istemediğim bir durum yaşayınca çok sıkıntısını çekiyordum. Şu an eskisine göre daha sosyal bir yaşantım var, yaptığım işlerde kimseye sırtımı yaslamamaya çalışıyorum. En rahatı böyle, birisiyle bir sorun yaşarsam hayatımdan çıkartmak çok koymaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı