Sana ihanet edebilecekleri bir koz vermezsen sana ihanet edemezler. Her arkadaş olduğuna ekmeğini yedirmene gerek yok.Nedensiz bir korku oluyor içimde bunu nasıl yenebilirim? Zamanında ekmeğimden yiyenler beni arkadan vurdular. Kimseyle konuşamıyorum sadece 1 tane ders çalıştığım eleman var o kadar.
Sana ihanet edebilecekleri bir koz vermezsen sana ihanet edemezler. Her arkadaş olduğuna ekmeğini yedirmene gerek yok.
Ben de ondan bahsediyorum. Ismarlamak zorunda değilsin. Ölçülü arkadaşlıklar kurmayı öğrenmelisin.Yok ya öyle anlamda değil tamamen ısmarlamak anlamında işlerine gelmeyince bırakıp gittiler.
Katılıyorum. Ne kadar büyük şeyler ısmarladınız bilmiyorum ancak ölçülü arkadaşlık kurmak önemli. Gerçekten samimi olduğunuzu düşündüğünüz birisi varsa ayrı ama onun haricinde en fazla çay ısmarlayın.Ben de ondan bahsediyorum. Ismarlamak zorunda değilsin. Ölçülü arkadaşlıklar kurmayı öğrenmelisin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.