Discord İhlal kalkmıyor

Skibbe

Hectopat
Daha fazla  
Discord'da spamdan ihlal yedim. Ne kadar itiraz edersem edeyim kalkmadı ve bu rahatsız edici. Her türlü yolu denedim ama itirazımı da reddettiler. Bu ihlalin kendiliğinden kalktığını söyleyen sayısı çok ama işi şansa bırakmamak için bunu kaldırmanın bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'un Trust & Safety ekibi karar verdiyse genelde, aynı ihlal için tekrar tekrar itiraz etmek sonucu kaldırmaz maalesef, hatta çok fazla talep açmak süreci daha da zorlaştırabilir.

Bende birçok farklı konuda ihlal yedim lâkin belli bir süre sonra kendisi kalktı, ama bu uyarılarımın sebebi genellikle bulunduğum sunucularda, üyelerin yaptığı kural ihlali şeylerden kaynaklanıyordu ve Discord'un Trust & Safety ekibi nedense sunucuda bulunan herkese uyarı veriyordu, ama tabii belirli bir süre sonra kendisi kalkıyordu.

Spam'dan ihlal yediyseniz de muhtemelen belirli bir süre sonra kendisi kalkacaktır, ama daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor ve sürekli itiraz etmeyin, Discord Trust & Safety ekibinden uyuz birisine denk gelirseniz, işinizi daha da zorlaştırır.

Kısaca: Uyarınızın kalkmasını bekleyin ve sürekli itiraz etmeyin, en iyi çözüm bu olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı