Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #11 Luvyan dedi: Normalde orijinal olması gerek ama TR'ye o adla çakma geliyor bilesiniz almayın derim eğer tanidik biri yurt dışı kalip gondermiyorsa. Genişletmek için tıkla... izoo dedi: Aynen çakma demek yerine ithal orijinal diye yalan söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkür ederim. Luvyan dedi: 2.6kya duzgun orijinal al uğraşma bunlarla. Genişletmek için tıkla... Air Max plus TN istiyordum da orijinali zor biraz. ayarlamaya çalışacağım
Luvyan dedi: Normalde orijinal olması gerek ama TR'ye o adla çakma geliyor bilesiniz almayın derim eğer tanidik biri yurt dışı kalip gondermiyorsa. Genişletmek için tıkla... izoo dedi: Aynen çakma demek yerine ithal orijinal diye yalan söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkür ederim. Luvyan dedi: 2.6kya duzgun orijinal al uğraşma bunlarla. Genişletmek için tıkla... Air Max plus TN istiyordum da orijinali zor biraz. ayarlamaya çalışacağım
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.480 Makaleler 1 Çözümler 121 Yer İstanbul 17 Temmuz 2025 #12 Sparkyy dedi: Almaya değer mi sizce? Gazelle'den alacağım ayakkabı 2.6k Genişletmek için tıkla... Değmez asla. İthal satılıp sözde orijinal diyip aslında çakma ayakkabılar kullanmak bir nevi risk gibi bir şey.
Sparkyy dedi: Almaya değer mi sizce? Gazelle'den alacağım ayakkabı 2.6k Genişletmek için tıkla... Değmez asla. İthal satılıp sözde orijinal diyip aslında çakma ayakkabılar kullanmak bir nevi risk gibi bir şey.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.667 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #13 Sparkyy dedi: Anladım hocam. Teşekkür ederim. Air Max Plus TN istiyordum da orijinali zor biraz. ayarlamaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Ortlama bir şey alin yeter görüntü önemli fakat rahat ve düzgün degilse boş.
Sparkyy dedi: Anladım hocam. Teşekkür ederim. Air Max Plus TN istiyordum da orijinali zor biraz. ayarlamaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Ortlama bir şey alin yeter görüntü önemli fakat rahat ve düzgün degilse boş.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #14 roxy1881 dedi: Değmez asla. Orijinal olmayan ayakkabılar kullanmak bir nevi risk gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet, ayak kalıbından tut her şeyi bozuyor. Konfor falan kalmıyor. Luvyan dedi: Ortlama bir şey alin yeter görüntü önemli fakat rahat ve düzgün degilse boş. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef.
roxy1881 dedi: Değmez asla. Orijinal olmayan ayakkabılar kullanmak bir nevi risk gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet, ayak kalıbından tut her şeyi bozuyor. Konfor falan kalmıyor. Luvyan dedi: Ortlama bir şey alin yeter görüntü önemli fakat rahat ve düzgün degilse boş. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 17 Temmuz 2025 #15 Çakma ayakkabıyı pazarlıyor adam her yazılana inanmayın.