Kredi çekerken sözleşmede yazar. Genelde faize yatırmamak ve yatırım amaçlı kullanmamak ile alaklı maddeler vardır. Sizinkinin sorun olacağını hiç zannetmiyorum.
yani hocam parayı aldıktan sonra kimse nereye verdiğine bakmaz ama krediyi ben şahsen tavsiye etmem, yazın düzgün bi yerde 2 ay çalışıp biriktirsen daha iyi, inşaata gitsen 1 ayda da biriktirirsin.
Kredi çekerken sözleşmede yazar. Genelde faize yatırmamak ve yatırım amaçlı kullanmamak ile alaklı maddeler vardır. Sizinkinin sorun olacağını hiç zannetmiyorum.
Yani hocam parayı aldıktan sonra kimse nereye verdiğine bakmaz ama krediyi ben şahsen tavsiye etmem, yazın düzgün bir yerde 2 ay çalışıp biriktirsen daha iyi, inşaata gitsen 1 ayda da biriktirirsin.
Yani hocam parayı aldıktan sonra kimse nereye verdiğine bakmaz ama krediyi ben şahsen tavsiye etmem, yazın düzgün bir yerde 2 ay çalışıp biriktirsen daha iyi, inşaata gitsen 1 ayda da biriktirirsin.
Motor bir yatırım değil istediğiniz gibi harcayabilirsiniz ayrıyeten motor alınması işlerine gelir ödenmeme durumunda haciz koyacakları bir şey var ellerinde. Umarım yaşanmaz tabii.
6 vade hocam zaten birikmiş param var Forza 250 alacağım 40 bin TL eksik var öyle tamamlamayı düşünüyorum şu anda çalışamadığımdan krediye başvurma fikri geldi.