rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 8 Mayıs 2020 #11 Windows defender kullanıyorum alabilirim.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Mayıs 2020 #12 Moderatör onaylamış, mesaj yazılmış. Pusu kurmuş, sanki böyle bir konu açılacağını biliyor.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Mayıs 2020 #13 rootz dedi: Windows defender kullanıyorum alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de onu kullanıyorum. Dün trojan bulaştığını fark ettim. İletişim adresi: affansen@yandex.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2020
rootz dedi: Windows defender kullanıyorum alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de onu kullanıyorum. Dün trojan bulaştığını fark ettim. İletişim adresi: affansen@yandex.com
Fantastik Megapat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 192 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #14 Tortue dedi: Moderatör onaylamış, mesaj yazılmış. Pusu kurmuş, sanki böyle bir konu açılacağını biliyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya valla alıntıladığım gibi tam da antivirüs arıyordum, araştırıyordum bir anda denk geldi şanslı günümdeyim herhalde
Tortue dedi: Moderatör onaylamış, mesaj yazılmış. Pusu kurmuş, sanki böyle bir konu açılacağını biliyor. Genişletmek için tıkla... Yok ya valla alıntıladığım gibi tam da antivirüs arıyordum, araştırıyordum bir anda denk geldi şanslı günümdeyim herhalde
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Mayıs 2020 #15 Fantastik dedi: Yok ya valla alıntıladığım gibi tam da antivirüs arıyordum, araştırıyordum bir anda denk geldi şanslı günümdeyim herhalde Genişletmek için tıkla... Ahh nerde o şans...
Fantastik dedi: Yok ya valla alıntıladığım gibi tam da antivirüs arıyordum, araştırıyordum bir anda denk geldi şanslı günümdeyim herhalde Genişletmek için tıkla... Ahh nerde o şans...
jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Mayıs 2020 #16 Fantastik dedi: Özel mesaj forumda yok, bu sebeple onurcanaltuntas@gmail.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Selamlar. Gönderimi sağladım, kontrol edin lütfen. Hayırlı olsun.
Fantastik dedi: Özel mesaj forumda yok, bu sebeple onurcanaltuntas@gmail.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Selamlar. Gönderimi sağladım, kontrol edin lütfen. Hayırlı olsun.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Mayıs 2020 #17 jxorz dedi: Selamlar. Gönderimi sağladım, kontrol edin lütfen. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ahh be hocam banada lazimdi. Neyse bu nazik davranis için teşekkürler.
jxorz dedi: Selamlar. Gönderimi sağladım, kontrol edin lütfen. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ahh be hocam banada lazimdi. Neyse bu nazik davranis için teşekkürler.
Fantastik Megapat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 192 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #18 Arkadaşa gerçekten çok teşekkür ederim buradan da, tam aradığım zamanda geldin tekrardan çok teşekkürler. Size de hayırlı ramazanlar Dosya Ekleri Screenshot_2.png 8,5 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşa gerçekten çok teşekkür ederim buradan da, tam aradığım zamanda geldin tekrardan çok teşekkürler. Size de hayırlı ramazanlar
jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Mayıs 2020 #19 Affansen dedi: Hocam bana harbiden lazım dün trojan bulaştı zar zor temizledim. Sahibine şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk yazana yollayacağımı belirttiğim için size yollamam etik olmaz ancak Ramazan bitene kadar on tane daha alıp dağıtacağım. Bir tanesini size yollayacağım, söz. Fantastik dedi: Arkadaşa gerçekten çok teşekkür ederim buradan da, tam aradığım zamanda geldin tekrardan çok teşekkürler. Size de hayırlı ramazanlar Genişletmek için tıkla... Rica ederim, güle güle kullanın.
Affansen dedi: Hocam bana harbiden lazım dün trojan bulaştı zar zor temizledim. Sahibine şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk yazana yollayacağımı belirttiğim için size yollamam etik olmaz ancak Ramazan bitene kadar on tane daha alıp dağıtacağım. Bir tanesini size yollayacağım, söz. Fantastik dedi: Arkadaşa gerçekten çok teşekkür ederim buradan da, tam aradığım zamanda geldin tekrardan çok teşekkürler. Size de hayırlı ramazanlar Genişletmek için tıkla... Rica ederim, güle güle kullanın.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.595 Makaleler 1 Çözümler 81 8 Mayıs 2020 #20 Ozel mesaj yok, bence bu konu altinda paylas lisansi, ilk aktive eden kazansin. Dogal seleksyon kazansin.
Ozel mesaj yok, bence bu konu altinda paylas lisansi, ilk aktive eden kazansin. Dogal seleksyon kazansin.