II x4 925 Sistem Upgrade

LeamTO

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şimdiden söyleyeyim telefondan yazıyorum yazım hatam varsa şimdiden üzgünüm.
Elimde şöyle bir sistem bulunmakta:

II x4 925
GT 8500
2GB DDR2 RAM
Aerocool Pgs vx-e pro 600w
WD 1TB Caviar Green

Bu sistemi güncellicem ancak bütçem çok sınırlı: 800TL. Sadece kasa ve HDD'yi kullanacağım. 1500TL'ye i3 6100 ve R9 380li bir sistem toplayacaktım ama telofonum yetmemeye başladı. Şunları almayı planladım.(R7 250X eklenicek.)

Guzel dusunmussunuz bence ama bu islemciyede R9 380 takabilirsiniz. Hic R7 250x almayip bir sure idare edin. Eski kartla veya onboard olarak. Biraz bekleyip R9 380 alirsaniz guc kaynaginizida degistirmekte yarar var. Saglam bir 600w ile. Eger 250x isimi gorur diyorsaniz hic gerek yok PSU kalabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 250x gayet görecektir ama almışken en iyisini alayım.

Son düzenleme:
Yok elbette is gorur misal ben r7 240 ile is goruyorum ama butce varsa ona uygun en iyisi alinmali tabiki.

AMD yakın zamanda X4 880K'yı tanıttı. Ülkemize ne zaman gelir bilmiyorum arada çok fazla bir fiyat farkı da yok. Beklenebilir.

Hayirli olsun aldiysaniz gt 8500 ile idare etmek mantikli secim. Zamani gelince polaris veya pascal mimarili bir karta gecersiniz...

Gt 8500 ile anca 800x600 de oyun oynayabiliyorum.

Bütçemi 900TLye yükselttim ve bunları almayı planlıyorum:

Bu şekildede güzel olmuş fakat ileride işelemci upgrade edeceksen ileride işlemci değiştiremem diyorsan AMD tabanlı olanı daha verimli olacaktır.

Yanlış bilgi vermeyin. R9 380 6 çekirdeli Fx işlemcileri bile overclock ile o kartı anca besleyebiliyor.

Gt 8500 ile anca 800x600'de oyun oynayabiliyorum.

Bütçemi 900TL'ye yükselttim ve bunları almayı planlıyorum:Eki Görüntüle 151038
Bana kalırsa ekran kartını daha sonra alın. 750 liraya i3 6100 tabanlı bir sistem toplamalı geriye kalan 150 liraya ileride 400-500 lira ekleyip R7 370 veya GTX 950 almalısın. Eğer para biriktireceğine inanıyorsan kesin bunu yap. i3 6100 ün içindeki grafik işlemcisi günlük online oyunları belli bir seviyede kasmadan oynatıyor. Yani seni idare edebilir. Dediğim gibi alttaki sistemi kullanıp onun onboardu ile idare etmeni ve ileride ekran kartı almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…