J JacquesLouisDavid Zeptopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Eylül 2024 #1 Merhaba, şimdi benim ikametim X ilinde ama ben ikametimi y iline aldıracağım. Lise son öğrencisiyim X ilinde bulunan okuluma devam edebilir miyim? Bir sıkıntı veya sorun yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, şimdi benim ikametim X ilinde ama ben ikametimi y iline aldıracağım. Lise son öğrencisiyim X ilinde bulunan okuluma devam edebilir miyim? Bir sıkıntı veya sorun yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 16 Eylül 2024 #2 Hocam benim bir tanıdığım vardı X ilinde ikametgahı vardı ama y iline lise okumaya gidiyordu. 4 sene öyle okudu.
Hocam benim bir tanıdığım vardı X ilinde ikametgahı vardı ama y iline lise okumaya gidiyordu. 4 sene öyle okudu.
J JacquesLouisDavid Zeptopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Eylül 2024 #3 MekatronikciAbi dedi: Hocam benim bir tanıdığım vardı X ilinde ikametgahı vardı ama y iline lise okumaya gidiyordu. 4 sene öyle okudu. Genişletmek için tıkla... sağolun teşekkür ederim
MekatronikciAbi dedi: Hocam benim bir tanıdığım vardı X ilinde ikametgahı vardı ama y iline lise okumaya gidiyordu. 4 sene öyle okudu. Genişletmek için tıkla... sağolun teşekkür ederim
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 16 Eylül 2024 #4 JacquesLouisDavid dedi: Sağ olun teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi sosyaller.
JacquesLouisDavid dedi: Sağ olun teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi sosyaller.