İkamet edilen yerde hiçbir altyapı yok

furk4n_oztrk.61

Decapat
Daha fazla  
İkamet ettiğim yerde hiçbir altyapı yok. Ev telefonu bağlatıp ev telefonu üzerinden internet sağlamak istiyordum lakin ev telefonu için port gerekiyormuş. Sorgulattığımda ikamet ettiğim yerde boş port yokmuş ancak oturduğum yerden 400 500m yanımda akrabam oturuyor (arada otoban var). Onlarda Türk Telekom altyapısı var. Nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olur musunuz?

Bende Ankara'da müstakil bir evde yaşıyordum. Ev sahibi yaşlı olduğu için altyapı yaptırmaya uğraşmamış. (zaten tüplü televizyon kullanıyor) ben Turkcell'in Superbox modelini kullanmıştım. Ortalama bir internetti ve altyapı gerektirmiyordu. Biraz pahalıydı ama benim işimi görüyordu YouTube'dan video izliyordum ve araştırma vb yapıyordum arada oyun oynuyordum beni idare ediyordu sizi idare eder mi bilememem ama.

İkamet ettiğim yerde hiçbir altyapı yok. Ev telefonu bağlatıp ev telefonu üzerinden internet sağlamak istiyordum lakin ev telefonu için port gerekiyormuş. Sorgulattığımda ikamet ettiğim yerde boş port yokmuş ancak oturduğum yerden 400 500M yanımda akrabam oturuyor (arada otoban var). Onlarda Türk Telekom altyapısı var. Nasıl bir yol izlemeliyim, yardımcı olur musunuz?

Hocam aşırı bir güç istemiyorsan @Menizen hocamın bahsettiği Turkcell'in Superbox'ları var taşıması ve kullanmasıda gerçekten güzel bir araştırmanı öneririm.

Akraban interneti dibine kadar kullanmıyorsa veya hızı yüksekse , dış kullanım pointerlar ile neti bölüşebilirsiniz fatura ile birlikte. Dipnot arada bina olmaması gerek.

Altyapı başvurusunda bulunabilirsiniz ama genelde çok geç geliyor. Onun yerine Turkcell'in Superbox gibi taşınabilir tarifelerini alabilirsiniz. Vodafone (redbox) ve birkaç sağlayıcı daha (Atlantis net vb...) altyapısız internet servisi veriyordu. Fiyatı normal paketlerden pahalıdır tabii. Altyapısız internet tarifeleri diye aratırsanız daha çok bulabilirsiniz.

Bende Ankara'da müstakil bir evde yaşıyordum. Ev sahibi yaşlı olduğu için altyapı yaptırmaya uğraşmamış. (zaten tüplü televizyon kullanıyor) ben Turkcell'in Superbox modelini kullanmıştım. Ortalama bir internetti ve altyapı gerektirmiyordu. Biraz pahalıydı ama benim işimi görüyordu YouTube'dan video izliyordum ve araştırma vb yapıyordum arada oyun oynuyordum beni idare ediyordu sizi idare eder mi bilememem ama.

Evet biliyorum hocam Superbox'u lakin tarifeleri aşırı pahalı kullanıyordum onu 2 hafta önce iptal ettirip modemi yolladım 250 GB'a 310 lira veriyordum yetmiyordu sınırsızı 1285 lira oldu.

Akraban interneti dibine kadar kullanmıyorsa veya hızı yüksekse, dış kullanım pointerlar ile neti bölüşebilirsiniz fatura ile birlikte. Dipnot arada bina olmaması gerek.

Nasıl yapabilirim bunu.

Altyapı başvurusunda bulunabilirsiniz ama genelde çok geç geliyor. Onun yerine Turkcell'in Superbox gibi taşınabilir tarifelerini alabilirsiniz. Vodafone (redbox) ve birkaç sağlayıcı daha (Atlantis net vb...) Altyapısız internet servisi veriyordu. Fiyatı normal paketlerden pahalıdır tabii. Altyapısız internet tarifeleri diye aratırsanız daha çok bulabilirsiniz.

Altyapıdan başka ev telefonu başvurusu yapsam ev telefonundan gelecek kablo ile nasıl internet bağlatabilirim eve hocam bilgin var mı yaklaşık 3 senedir oturuyorum burada Superbox tarifeleri aşırı uçtu yetmiyor internet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı