İstanbul bağcılara alabilme ihtimalim var bilişim bölümündeyim ikametgahım değişirse beni zorunlu olarak bilişim bölümü olan liseye mi kayıt ettirir yoksa kendi isteğimle açığa geçebiliyor muyum?
2 yıl kuran kursuna aktif olarak gitmesi gerekiyor bu adam 2 sene sonra zaten mezun olacak ne anlamı oldu bu işin MEB merak etmeyin her şeyi engelledi.
2 yıl kuran kursuna aktif olarak gitmesi gerekiyor bu adam 2 sene sonra zaten mezun olacak ne anlamı oldu bu işin MEB merak etmeyin her şeyi engelledi.
İstanbul bağcılara alabilme ihtimalim var bilişim bölümündeyim ikametgahım değişirse beni zorunlu olarak bilişim bölümü olan liseye mi kayıt ettirir yoksa kendi isteğimle açığa geçebiliyor muyum?
Büyükşehirlerde ikametkah sorunlarına aldırış etmezler, anca şehir değişikliğinde yerleştiğin şehirde aynı tür lise olmadığı zaman değerlenirilirsin. (spor lisesi, sağlık lisesi, güzel sanatlar lisesi gibi.) İstanbul'da birden çok bilişim bölümü olan lise var, oraya nakil alarak yerleşmeni isterler.
O Kadar detaylı bilmiyorum ama şu anda en baba torpilli adamı bile devreye soksan yönetmelikte açığa geçmen için gerekli sebepler yoksa asla açığa almıyorlar