İkbal Uzuner cinayetiyle dalga geçen Umut Başak tutuklandı

Makaleler
12
Daha fazla  
Türkiye'yi sarsan sur olayıyla dalga geçen, "Beni bulamazsınız, Iraktayım." diyen kansız Umut Başak Adıyaman'da tutuklandı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu olayların arasında en önemli yasaktı tabii hemen yasakladılar discorduda böyle şeylerle iyi gözükmeye çaılıyorlar.

Tipinde meymenet yok ki. Anlamadığım şey bu konuyla ilgili dalga geçecek ne buldu?
Bu şekilde gündem olmaya çalışıyorlar hocam. IŞID'in izlediği politika gibi, onlarda zamanında dünyanın dört bir yanında rastgele olan olayları alakaları olmadığı halde üstlenip ünlerine ün katmışlardı. Bu şekilde videolar çekerek ya da mesajlar yazarak çekirdek kadar beyinleri ile ün kazanmaya çalışıyorlar. Şunun tipine boyuna kilosuna baksana. Şu lavuğu bırak seni beni ortalama bi kadın bile harcar. Hele bide sana bana falan denk geldiğini düşün yani.

Tipinde meymenet yok ki. Anlamadığım şey bu konuyla ilgili dalga geçecek ne buldu?
Bir sebebi olduğunu düşünmüyorum ya tipik bir ezik işte. Bu tür toplumun kanayan yaralarını alaya alıp dikkat çekmek amaçları. Bu maskelerin altında eziklikleri, yalnızlıkları, bir b.. olamamaları, hiç bir vasfı olmamaları yatıyor. Bunların alayı böyle. Muhtemelen normal yaşantısında sokağa bile çıkamayan bi tip yani hocam yoksa yüzü açık böyle bir laf etse sokakta yaşatırlar mıydı bunu? Ezikliğini buradan anlayabilirsiniz. Ah ah tek dileğim şunlardan birini herhangi bir yerde görmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı