IKEA alex çalışma masası nasıldır?

Ewmir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Odam için çalışma masası arıyorum ve gözüme çoğu Influencer'da da bulunan bu masa çarptı. Şu an kullandığım masa 120x60x75'lik bir masa ve küçük geliyor diyebilirim. Bunu değiştirmemdeki sebep ise sallanması ve küçük gelmesi. Aşağıda bulunan ürün nasıl? Kullanan var mı? Kullanan varsa sallanıyor mu dayanıklı mı?
Görsellerini benimle paylaşma şansınız var mı?
Masa sallanıyorsa belirtirseniz sevinirim sallanması benim için çok büyük sorun.

Bunun yanında kitaplık ve koltuk da almak istiyorum onlar için de önerilerinizi bekliyorum.

Ürün bu:

- https://www.ikea.com.tr/urun/alex-beyaz-200x60-cm-calisma-masasi-59417619

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bahsettiğiniz masa sunta veya mdf değil, petek kağıt dolgu; yani içi boş. Türkiye'de genelde oda kapılarında kullanılır (şurada gayet güzel birkaç resim var). Pek dayanıklı da değildir açıkçası ama normal kullanıcılara yeterli gelir genelde, Apple Watch Ultra, çekiçle test edildi: Saatten önce masa kırıldı! tarzındaki haber başlıklarının sebebi budur yani.

Eğer masaya monte monitör kolu kullanmıyorsanız alabilirsiniz ama o fiyata MDF masa yaptırabilirsiniz, veya %17 farkla @Kronos-M- 'nin attığı masayı alabilirsiniz, hem MDF hem de motorlu yükseklik ayarı var.

Bahsettiğim O-Flex model geldi. 180x80 beyaz-beyaz kombinasyonu ile 11.600'e aldım. Yarım günlük düşüncelerimi listeyeyim.

• 2 kişi 1 saatte kurduk yavaş yavaş. YT videoları da kullanma kılavuzu da gayet basitti.
  • Motoru sessiz ve problemsiz çalışıyor (kasam masaüstüne almadım).
  • Ayakları sallantı yapmıyor, zemine göre ufak ayarlamalar yapmanıza olan vermişler.
  • Kargolama güzeldi, siparişi verdim 2 günde teslim edildi.

• Tablanın üstü daha kaliteli olabilirdi. Eski İstikbal masamın üstü parlaktı ve kolay kolay leke tutmuyordu bu o kadar iyi değil gibi bir hissiyat veriyor.
  • Bu paraları verdikten sonra bir sepet de görmek güzel olabilirdi.

1737833300581.png

Hocam deneyimlerinizi aktarmışsınız çok teşekkür ediyorum attığınız yükseklik ayarlı masa mantıklı geldi fakat aklıma takılan soru şu. Sallanıyor mu ve tahta esneme yapıyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı