IKEA Bekant 160x80 masa alınır mı?

Bütçe
10000

tnazmi

Kilopat
Merhaba, başlıkta belirttiğim ürünü kullanan var mı alınır mı? Ölçüleri buna benzer başka bir masa öneriniz olursa da inceleyebilirim. E-ticaret sitelerinde hep dandik sallanan masalar var forumda da önerildiklerini gördüm. Sağlam bir masa arayışı içerisindeyim. Teşekkürler. Masa bağlantısı

1718991723571.png

1718991726697.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda bir arkadaş konu açmış masa sallanıyor diye. Sallanmasın diye böyle sağlam görünümlü bir şeye yöneldim fakat konu kafamı karıştırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu hakkında kendi görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 9 ay önce IKEA Bekant 160x80 masa aldım. Masa aşağı yukarı hareket ettirilen kısım yüzünden aşırı derecede sallanıyor. Duvara dayayayım diyorum, sallanması azalıyor ama bu sefer de arkadaki kabloları sıkıştırıyor. Yani, bir çözümü yok. Yer yamuk olsa ayaklığın altına kağıt falan sıkıştırılır sallanmasının önüne geçilir. Ama sallanmasının sebebi yerin yamukluğu değil, aşağı yukarı hareket eden kısım. Masayı en alta kadar indirmeyi bile denedim, bu sorunu çözmedi. O kadar para verip alıyorsun ama saçma bir şekilde aşırı sallanıyor. O kadar para vermemize ne gerek var o zaman? Masanın sallanmasını sorun etmeyecek olsam 500 liraya bir masa alabilirdim. Satmayı düşünüyorum açıkçası. Çünkü klavyede yazı yazarken bile sallanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı