UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 10 Şubat 2022 #1 Elimde bu üründen var fakat kağıdı yırtık. Bu kağıttan bulma şansım var mıdır?
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 10 Şubat 2022 #2 Aliexpress üzerinden bulabilirsiniz. Birebir aynısını bulmakla uğraşmadım ama ilk aramada uyumlulardan çıkan ilk örneği atıyorum. 148.84TRY 54% OFF|1 adet Nordic tarzı minimalist zemin lambası abajur kağıdı tasarım zemin lambası abajur avrupa tarzı ev otel yatak odası dekorasyon|Lamp Covers & Shades| - AliExpress
Aliexpress üzerinden bulabilirsiniz. Birebir aynısını bulmakla uğraşmadım ama ilk aramada uyumlulardan çıkan ilk örneği atıyorum. 148.84TRY 54% OFF|1 adet Nordic tarzı minimalist zemin lambası abajur kağıdı tasarım zemin lambası abajur avrupa tarzı ev otel yatak odası dekorasyon|Lamp Covers & Shades| - AliExpress
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.462 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #3 Beyoğlu Şişhane'de avizeciler var. Orada kesin bu veya buna benzerlerini bulursun. Ben de avize yaptıracağım zaman hemen istediğim malzemeyle kaplamışlardı. Çeşit çeşit bulursun.
Beyoğlu Şişhane'de avizeciler var. Orada kesin bu veya buna benzerlerini bulursun. Ben de avize yaptıracağım zaman hemen istediğim malzemeyle kaplamışlardı. Çeşit çeşit bulursun.