N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 19 Mart 2023 #1 Masaya panç ile kablo kanalı açmak istiyorum. Masanın içi petek yapıda olduğu için peteklerden birkaçını delip/kesersem masanın sağlamlığı bozulur mu?
Masaya panç ile kablo kanalı açmak istiyorum. Masanın içi petek yapıda olduğu için peteklerden birkaçını delip/kesersem masanın sağlamlığı bozulur mu?
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 19 Mart 2023 #2 Masanın genel anlamda bütünlüğü/sağlamlığı bozulmasa dahi zaman içinde çatlaklar oluşabilir ve çatlaklar ilerleyerek genel yapının bozulmasına sebep olabilir.
Masanın genel anlamda bütünlüğü/sağlamlığı bozulmasa dahi zaman içinde çatlaklar oluşabilir ve çatlaklar ilerleyerek genel yapının bozulmasına sebep olabilir.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 19 Mart 2023 #3 4 yıldır kullanıyorum, masanın ortaları hafiften bombeleşmiş durumda. Açıkçası delik açma konusunda çok kararsız kaldım.
4 yıldır kullanıyorum, masanın ortaları hafiften bombeleşmiş durumda. Açıkçası delik açma konusunda çok kararsız kaldım.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2023 #4 NRVS dedi: 4 yıldır kullanıyorum, masanın ortaları hafiften bombeleşmiş durumda. Açıkçası delik açma konusunda çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam önermem benim masamda dediğiniz delik var. Şu anda keşke açmasaydım diyorum.
NRVS dedi: 4 yıldır kullanıyorum, masanın ortaları hafiften bombeleşmiş durumda. Açıkçası delik açma konusunda çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam önermem benim masamda dediğiniz delik var. Şu anda keşke açmasaydım diyorum.