Sercan_06 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 MALSKYTT/ALEX çalışma masası, huş-venge MALSKYTT/ALEX çalışma masası, , huş-venge www.ikea.com.tr Bu masayı bilgisayar masası olarak kullanmayı düşünüyorum. Kasa masanın üstünde olacak. Sizce bu masa alınır mı? Ve boyutu yeter mi?
MALSKYTT/ALEX çalışma masası, huş-venge MALSKYTT/ALEX çalışma masası, , huş-venge www.ikea.com.tr Bu masayı bilgisayar masası olarak kullanmayı düşünüyorum. Kasa masanın üstünde olacak. Sizce bu masa alınır mı? Ve boyutu yeter mi?
D diegoarmano Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.986 Çözümler 1 21 Haziran 2022 #2 Bu tasarımı bir marangoza yaptırsanız çok daha ucuza gelir bence.
T TMehmetT Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 Ne yaptiniz hocam aldinizmi Sercan_06 dedi: MALSKYTT/ALEX çalışma masası, huş-venge MALSKYTT/ALEX çalışma masası, , huş-venge www.ikea.com.tr Bu masayı bilgisayar masası olarak kullanmayı düşünüyorum. Kasa masanın üstünde olacak. Sizce bu masa alınır mı? Ve boyutu yeter mi? Genişletmek için tıkla...
Ne yaptiniz hocam aldinizmi Sercan_06 dedi: MALSKYTT/ALEX çalışma masası, huş-venge MALSKYTT/ALEX çalışma masası, , huş-venge www.ikea.com.tr Bu masayı bilgisayar masası olarak kullanmayı düşünüyorum. Kasa masanın üstünde olacak. Sizce bu masa alınır mı? Ve boyutu yeter mi? Genişletmek için tıkla...