IKEA Markus sandalye alınır mı?

Arkadaşlar herkese selam, bu koltuğu 3300TL'ye IKEA'nın resmi web sitesinde gördüm. Eski sandalyem kırıldığı için bu sandalyeyi almaya karar vermek üzereyim. Gaming sandalyelere nazaran bu koltuğu çok daha methettiler aramızda, bu IKEA'nın ünlü Markus modeli bu sandalyesını kullanan arkadaşlar var mı?

Bende o konuya istinaden gidip aldım ve kullanıyorum. Şuana kadar memnunum oldukça rahat ve kullanışlı. Başka gaming koltuk kullanmadığım yorum yapamayacağım ama düz bir koltuktan geçecekse dağlar kadar fark var ve sağlam. Ayrıca mağazadan aynı fiyata alabiliyorsun. Eğer yakınlarda mağazası varsa gidip alabilirsin.

Bende o konuya istinaden gidip aldım ve kullanıyorum. Şu ana kadar memnunum oldukça rahat ve kullanışlı. Başka Gaming koltuk kullanmadığım yorum yapamayacağım ama düz bir koltuktan geçecekse dağlar kadar fark var ve sağlam. Ayrıca mağazadan aynı fiyata alabiliyorsun. Eğer yakınlarda mağazası varsa gidip alabilirsin.

Hocam yakınlarda var çok ağır mı?

Arkadaşlar bu Hawk Chair Fab V4 yerine alınır mı?

Hocam fotoğraf atar mısınız zahmet olmazsa.

Webdekinin aynısı bence fotoğrafa gerek yok rahatlık da iyi orada da deneyebilirsin giderken IKEA uygulamasını indir bu arada yoksa indirim olmuyor bütçen varsa bence almalısın.

Bende o konuya istinaden gidip aldım ve kullanıyorum. Şu ana kadar memnunum oldukça rahat ve kullanışlı. Başka Gaming koltuk kullanmadığım yorum yapamayacağım ama düz bir koltuktan geçecekse dağlar kadar fark var ve sağlam. Ayrıca mağazadan aynı fiyata alabiliyorsun. Eğer yakınlarda mağazası varsa gidip alabilirsin.

Hocam kutusunu attınız mı ben henüz atmadım garanti için atsam sorun olur mu?

Son düzenleme:
Webdekinin aynısı bence fotoğrafa gerek yok rahatlık da iyi orada da deneyebilirsin giderken IKEA uygulamasını indir bu arada yoksa indirim olmuyor bütçen varsa bence almalısın.

Hocam kutusunu attınız mı ben henüz atmadım garanti için atsam sorun olur mu?
Ben kutusunu atmak durumunda kaldım çünkü kutu öyle bir yere koyulacak kadar küçük değil. Sorun olacağını düşünmüyorum sadece parçaları tam olsun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı