Arada 2 bin TL fark var benim için o da önemli. Ergonomi açısından nasıl bir farkı var?En başta ergonomisi, malzeme kalitesi, sünger DNS sağlamlığı tartışmasız Markus önde. Birden fazla koltuk kullandım, şuan Zio oyuncu koltuğu kullanıyorum ancak Markus koltuğu almadığım için çok pişmanım.
Açık konuşayım, oyuncu koltuğu olarak pazarlanan bu koltukların ergonomi ile uzaktan yakından alakası yok. Sırt minderi olarak yaptıkları ne olduğu belirsiz bu yastıklar belli bir süre kullanımdan sonra ağrı yapmaya başlıyor. Yastık olmadan kullanabilmeniz pek mümkün değil, sırtınız bu durumda C şeklini alıyor. Xprime, Hawk ve Zio kullandım. İkea'nın en ucuz oyuncu koltuğu olarak ürettiği deri bir koltuğunu daha kullandım o hepsinden rahattı. Ofiste omuz destekli kullandığım X marka ofis koltuklarıda oldukça başarılı. Sizde durum farklı olabilir. Kötü etkilemek istememem ama deneyimlerim bu yönde.
Evet. 8 ay oldu, hala ilk günkü gibi. Rahatlığı ve sağlamlığı tartışılmaz.
Exvega'dan daha iyidir diyorsunuz yani.Evet. 8 ay oldu, hala ilk günkü gibi. Rahatlığı ve sağlamlığı tartışılmaz.
Onun hakkında bilgim yok maalesef.Exvega'dan daha iyidir diyorsunuz yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.