Markus 8500 TL.
Zio 9800 TL.
Hangisi alınmalı sizce?
Zio 9800 TL.
Hangisi alınmalı sizce?
Markus almanı öneriyorum çok konforlu.
Aslında zio düşünüyordum çünkü ayak uzatma aparatı ve 180 derece geriye yatma mekanizması falan olunca tam benlik dedim fakat dayanıklı olması da çok önemli benim için. Aldıktan birkaç ay sonra bir yerleri kırılsın istemem.Markus'un muhteşem bir ergonomisi veya rahatlığı yok fakat malzeme kalitesi dandik plastik koltukların yanında muhteşem kalıyor. Kolçaklar ayarlı olsa her şeyi mükemmel diyebilirdim fakat hu haliyle de alınabilir bir koltuk Markus.
o şekilde yatmalı oyun dizi film izlemelik alıyorsan gaming koltuklar daha iyi olur muhtemelen. Zionun kalitesini bilemem . Fakat arada masada kitap okur , ders çalışır vs yani dik durmam yatmamam gereken işler yaparım diyorsan markus ideal. Hem oyun oynarken film izlerken yatabiliyor (180 derece değil) hem de masada iş yaparken bilgisayarda vs çok rahat saatlerce oturabiliyorsun. Malzeme kalitesi de on numara zaten 10 sene garanti veriyor IKEA ürüne, tek sıkıntısı arkadaşın dediği gibi kolçaklar ayarlanmıyor. Ben kolçakları çıkarıp kullanıyorum masaya dayanıyorum daha iyi oluyor bana göre.Aslında zio düşünüyordum çünkü ayak uzatma aparatı ve 180 derece geriye yatma mekanizması falan olunca tam benlik dedim fakat dayanıklı olması da çok önemli benim için. Aldıktan birkaç ay sonra bir yerleri kırılsın istemem.
Markus kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Hocam koltuk hakkındaki düşüncelerinizi biraz daha detaylandırarak yazabilir misiniz , olumlu ve olumsuz tarafları neler ? Ben geriye yatıp film izlemeyi düşündüğüm için zio'da kaldı aklım fakat rahatlık olarak markus çok iyi diyorsanız onu alayim ozaman.o şekilde yatmalı oyun dizi film izlemelik alıyorsan gaming koltuklar daha iyi olur muhtemelen. Zionun kalitesini bilemem . Fakat arada masada kitap okur , ders çalışır vs yani dik durmam yatmamam gereken işler yaparım diyorsan markus ideal. Hem oyun oynarken film izlerken yatabiliyor (180 derece değil) hem de masada iş yaparken bilgisayarda vs çok rahat saatlerce oturabiliyorsun. Malzeme kalitesi de on numara zaten 10 sene garanti veriyor IKEA ürüne, tek sıkıntısı arkadaşın dediği gibi kolçaklar ayarlanmıyor. Ben kolçakları çıkarıp kullanıyorum masaya dayanıyorum daha iyi oluyor bana göre.
Markus da yatabiliyor arkaya 180 dereceye kadar. 90 kilo olmama rağmen güvensizlik vermiyor her yeri metal olduğu için. Plastik bir koltukta 180 derece yatmak için 50 kilo civarı olmak gerekir. Yatma mekanizması gayet iyi bu yüzden.Markus kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Hocam koltuk hakkındaki düşüncelerinizi biraz daha detaylandırarak yazabilir misiniz , olumlu ve olumsuz tarafları neler ? Ben geriye yatıp film izlemeyi düşündüğüm için zio'da kaldı aklım fakat rahatlık olarak markus çok iyi diyorsanız onu alayim ozaman.
Markus da yatabiliyor arkaya 180 dereceye kadar. 90 kilo olmama rağmen güvensizlik vermiyor her yeri metal olduğu için. Plastik bir koltukta 180 derece yatmak için 50 kilo civarı olmak gerekir. Yatma mekanizması gayet iyi bu yüzden.
evet markus kullanıyorum 180 yatmıyor bu arada hocam 180 bildiğin yatak gibi olan. Ben oyun film vs takılmadığım için sabit dik pozisyonda kullanıyorum işim gereği uzun saatler oturuyorum 1 senedir kullanıyorum bir sıkıntı görmedim hala sapasağlam ve rahat baya. Yatınca da baya yatıyor ama dediğim gibi tam düz olmuyor. Arkadaş haklı o tarz oyuncu koltuklarında genelde mekanizma hassas oluyor söylediği gibi bunda çok sağlam sanki 1 tona kadar taşıyacakmış hissi varMarkus kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Hocam koltuk hakkındaki düşüncelerinizi biraz daha detaylandırarak yazabilir misiniz , olumlu ve olumsuz tarafları neler ? Ben geriye yatıp film izlemeyi düşündüğüm için zio'da kaldı aklım fakat rahatlık olarak markus çok iyi diyorsanız onu alayim ozaman.
Hocam boy 170-175 arası. Yani rahat edemem mi bu boyla ?evet markus kullanıyorum 180 yatmıyor bu arada hocam 180 bildiğin yatak gibi olan. Ben oyun film vs takılmadığım için sabit dik pozisyonda kullanıyorum işim gereği uzun saatler oturuyorum 1 senedir kullanıyorum bir sıkıntı görmedim hala sapasağlam ve rahat baya. Yatınca da baya yatıyor ama dediğim gibi tam düz olmuyor. Arkadaş haklı o tarz oyuncu koltuklarında genelde mekanizma hassas oluyor söylediği gibi bunda çok sağlam sanki 1 tona kadar taşıyacakmış hissi varben youtubeda videolarını vs izleyip mağazada deneyip almıştım siz de bir göz atın isterseniz videolara pek çok incelemesi mevcut.
Ha bir de sonradan aklıma geldi boyunuz kısaysa rahatsız olabilirsiniz zira kafanız o yaslama yerine denk gelmeyecek , markusun sırt kısmı epey uzun çünkü.
EdersinizHocam boy 170-175 arası. Yani rahat edemem mi bu boyla ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.