Mugen_
Kilopat
MDF olarak fiyat sordum 4300 lira dediler -_-
Üstünde at koşturmayacağım sonuçta, sizce sıkıntı yapar mı? Sittin sene kullanmak istiyorum.
İkea'nın çoğu şeyi kalitelidir.
MDF olarak fiyat sordum 4300 lira dediler -_-
Üstünde at koşturmayacağım sonuçta, sizce sıkıntı yapar mı? Sittin sene kullanmak istiyorum.
Marangoza da bir sorarım kesinlikle ama şu ana kadar ne sorduysam daha pahalı fiyat söylediler. Belki bizimkiler kazıkçı :/Arkadaş MDF olarak sormuş MDF çok kötü bir malzeme türü, MDF'lerinde yine kendi aralarında kaliteleri var ama isterseniz bir mobilyacı/marangoz ile konuşun hem daha kaliteli hem daha uyguna gelir diye düşünüyorum.
* Not : Babam marangoz küçükken 7 yaşlarında babamın yanında çalışıyordum, Arada bir yardıma gidiyorum oradan az çok bilgim var.
Aslında kazıkçı olmalarının sebebi toplama ürünler yapıyorlar, Eğer çevreniz hep böyle ise İkea'dan alın o zaman kazanmasın o tür insanlar, Eğer isterseniz sizde yapa bilirsiniz ben 8 yaşındayken bile malzemeleri aldıktan sonra kendime kumbara, araba ıvır zıvır yapıyordum odun artıklarından pritle yapıştırmaya falan çalışıyordum, Eğer vaktiniz ve el beceriniz varsa daha güzelini yapa bilirsiniz.Marangoza da bir sorarım kesinlikle ama şu ana kadar ne sorduysam daha pahalı fiyat söylediler. Belki bizimkiler kazıkçı :/
Normalde bir nebzeye kadar kendim yapmayı denerim (sehpa, sandalye, merdiven vs), ama üstüne PC vs koyduğum masayı biraz daha sağlam almak istedim.Aslında kazıkçı olmalarının sebebi toplama ürünler yapıyorlar, Eğer çevreniz hep böyle ise İkea'dan alın o zaman kazanmasın o tür insanlar, Eğer isterseniz sizde yapa bilirsiniz ben 8 yaşındayken bile malzemeleri aldıktan sonra kendime kumbara, araba ıvır zıvır yapıyordum odun artıklarından pritle yapıştırmaya falan çalışıyordum, Eğer vaktiniz ve el beceriniz varsa daha güzelini yapa bilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.