IKEA Matchspel alınır mı?

ArticWolf

Hectopat
Sırtımda çok sık ağrılar oluşması sebebi ile ergonomik bir sandalye arıyorum. Her ne kadar rahat olmasını da tercih etsem bile ergonomi benim için daha ön planda, bu yüzden bu yönde sandalyeler önerebilir misiniz? Bütçem ise 11.500 civarlarında.

Sırtındaki ağrıların ne kadarı ergonomi ne kadarı hareketsizlik kaynaklı ona ayrıca bir kafa yormanı öneririm - sağlık önemli, hele boyun 180cm ve üstüyse ileride çok canın yanar şimdi dikkat etmezsen.

2023'de aynı soru sorulmuş, bir bak cevaplara istersen:

Şu videoda da çok kısa oturma alanı olduğunu göstermiş, bağdaş kurmak v.b ayak hareketlerini rahatsız hale getirebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Hocam Türkiye'de pek bir seçeneğimiz yok her ne kadar bazı eksileri olsa bile katlanmak zorunda kalıyoruz. O yüzden ya seduna alacağım ya da IKEA'nın malını alacağım gibi duruyor. Ve hocam benim ağrım uzun süre kambur durmaktan oldu şimdi ise çekiyoruz o yüzden ergonomik sandalye arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…