IKEA Matchspel nasıldır?

Hocam merhaba, bir kaç kez ikea da incelemiştim. Bu model özelinde konuşmuyorum ama bu ve markus olarak devam eden seri için.

Fileli koltuklar orta segment, müthiş bir ergonomi beklemeyin. basit, sade, dayanıklı ve uzun süre kullanabileceğimiz ürün. Fiyatıda bence fena değil, bu bütçe aralığı için düşünürsek bence oldukça mantıklı hocam. ama stok görünmüyor.

Hocam merhaba, birkaç kez IKEA da incelemiştim. Bu model özelinde konuşmuyorum ama bu ve markus olarak devam eden seri için.

Fileli koltuklar orta segment, müthiş bir ergonomi beklemeyin. Basit, sade, dayanıklı ve uzun süre kullanabileceğimiz ürün. Fiyatı da bence fena değil, bu bütçe aralığı için düşünürsek bence oldukça mantıklı hocam. Ama stok görünmüyor.

Bu nasıl peki?

Oturma yeri çok dar, süngeri dayanıklı değil. Sırt kısmı bir garip, bazı kişileri iyi kavrar bazılarını baya ağrıtır. 160 kızlar için falan uygun bence o sandalye. Fiyatını hak etmiyor. O fiyata yerli oyuncu koltuğu alsan bile daha memnun olursun herifler en azından 60 dansite sünger koyuyor ve geniş. Ek parça imkanı var. İkea sandalyelerinin bence sadece malzeme kalitesi, plastiği demiri kaliteli ama ergonomik değil hiç. Şu altı fileli modeli hariç. O iyi gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı