IKEA saljan alınır mı?

Tabla 3.8 mm. Bu gayet kalın bir ölçü. Normalde evinizdeki eşyalarda kullanılan 18mm'dir. Çok rahat taşıyacağını düşünüyorum 2 adet kesonla. Belki ortaya ayak atma ihtiyacı bile duymayabilirsiniz. Tabi onu deneyip görmek lazım.

Yok hocam tabla çok ağır ya 2 keson tutarmi bir de onun üstüne kasa monitör standi vs. gelecek bir 30kg falan yani.

Hocam ne yaptınız birebir aynı kombinasyonu düşünüyorum. Bende de lagkapten var çok sallanıyor.

Ramazandan sonra alacağım hocam malum sınavlar başlıyor. Kafama tek takılan mutfak tezgahının ağırlığı 30kg yazıyor. 2 tane keson ve 1 tane bacak 30kg+ bir 30kg daha taşıyabilir mi?

Ramazandan sonra alacağım hocam malum sınavlar başlıyor. Kafama tek takılan mutfak tezgahının ağırlığı 30kg yazıyor. 2 tane keson ve 1 tane bacak 30kg+ bir 30kg daha taşıyabilir mi?

Ben bugün aldım monte ettim ortaya bacak dahi monte etmedim 2 keson ile şu an kaya gibi sağlam duruyor. Lagkapten ile kıyaslanamayacak kadar iyi şu ana kadar eziyet çekiyormuşum.

Ben bugün aldım monte ettim ortaya bacak dahi monte etmedim 2 keson ile şu an kaya gibi sağlam duruyor. Lagkapten ile kıyaslanamayacak kadar iyi şu ana kadar eziyet çekiyormuşum.
Hayırlı olsun hocam. Mümkünse fotoğraf atabilirmisiniz?

Kesonlar taşımaya taşır ama böyle uydurma olmasındansa daha ucuza marangoza çok kral masa yaptırırsın. Geçen yıl 3 bine klavye tepsili raflı çekmeceli kapaklı saklama gözlü kocaman bir mdf masa yaptırdım. Taş gibi masa oldu. Şimdi 5-6 bin olsun. Sen daha sade bişey yaptırırsın fiyat daha da düşer. Malzeme olarak da fabrika malından çok daha kaliteli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…