karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 4 Eylül 2023 #1 Evde böyle bir termos buldum. Güzel'e benziyor. İnternet'te birebir aynısını bulamadım. Sadece benzerini bulabildim. Nasıldır? Linki var mı?
Evde böyle bir termos buldum. Güzel'e benziyor. İnternet'te birebir aynısını bulamadım. Sadece benzerini bulabildim. Nasıldır? Linki var mı?
oklawa Kilopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Termos sende iken deneyip sen yazsan daha iyi olmaz mı?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.058 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Eylül 2023 #3 Sendeki eski ve satılmayan model. Alttaki yeni model.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 4 Eylül 2023 #4 oklawa dedi: Termos sende iken deneyip sen yazsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ürün özelliklerine bakmak için istedim. Evde saat başı bekleyip suyun sıcaklığını ölçecek halim yok değil mi? Teru dedi: Eki Görüntüle 1930964 Sendeki eski ve satılmayan model. Alttaki yeni model. Genişletmek için tıkla... Site'ye erişemiyorum. Cloudflare hata veriyor.
oklawa dedi: Termos sende iken deneyip sen yazsan daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ürün özelliklerine bakmak için istedim. Evde saat başı bekleyip suyun sıcaklığını ölçecek halim yok değil mi? Teru dedi: Eki Görüntüle 1930964 Sendeki eski ve satılmayan model. Alttaki yeni model. Genişletmek için tıkla... Site'ye erişemiyorum. Cloudflare hata veriyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.058 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Eylül 2023 #5 karul dedi: Site'ye erişemiyorum. Cloudflare hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle. Başka yerde de yok.
karul dedi: Site'ye erişemiyorum. Cloudflare hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle. Başka yerde de yok.