IKEA'dan çalışma masası önerisi

peki tablasını alıp sağlam bir ayak alsam?
@380670 'in dediği gibi, sorun ayaklarda değil tablada. İçi petekli bir yapıda, fazla ağırlık kaldırmaz. Monitör kolu takarken tablayı çökertenler gördüm.

hocam peki ne önerirsiniz? uzunluk olarak max 140 olması gerekli.
Kasanız tahmini kaç kg? Ölçülerden ve bütçeden bağımsız olarak Vasagle masalar sağlam. Yanlış hatırlamıyorsam 50 kg taşıma kapasiteleri vardı. Amazon üzerinden bir bakabilirsiniz. Onun haricinde ben Ceramical 140'lık masa kullanıyorum. Sağlam ama kasayı aşağıda tutuyorum, yük altında nasıl bir performans verir bilemem. Çekmeceli, ya ekstra destekli bir masa alırsanız daha garanti olur.

@380670'in dediği gibi, sorun ayaklarda değil tablada. İçi petekli bir yapıda, fazla ağırlık kaldırmaz. Monitör kolu takarken tablayı çökertenler gördüm.

Kasanız tahmini kaç kg? Ölçülerden ve bütçeden bağımsız olarak Vasagle masalar sağlam. Yanlış hatırlamıyorsam 50 kg taşıma kapasiteleri vardı. Amazon üzerinden bir bakabilirsiniz. Onun haricinde ben Ceramical 140'lık masa kullanıyorum. Sağlam ama kasayı aşağıda tutuyorum, yük altında nasıl bir performans verir bilemem. Çekmeceli, ya ekstra destekli bir masa alırsanız daha garanti olur.

Benim kirilmadi. Bende 150 olani var, alex de var. Pandemiden once almistim, 2 monitor biri kol aparati ile bagli, 1 kasa, 5 +1 hooparlor, kitap defter cart curt bayağı var ustunde, ben de sismanim masaya ben de bindiriyorum, daha kirilmadi ama kalitesiz bence. Kenarlari soyuldu, sekli hafif yamuldu, cok az.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı