Merhaba arkadaşlar. Google SketchUp üzerinden kendi masamı, rafımı vs. yaptım ve çok güzel oldular ben de onları odamda kullanmak istiyorum. Acaba İKEA'dan istediğim ölçülerde tahta kesip, onları kaplatabilir miyim?
IKEA gibi yerler yerine bu işi yapan atölyelerde kestirseniz hem daha uyguna kestirirsiniz , hem de istediğini yaptırabilme imkanınız var. Nerede yaşıyorsun ? Ona göre tavsiye edebilirim.
IKEA gibi yerler yerine bu işi yapan atölyelerde kestirseniz hem daha uyguna kestirirsiniz , hem de istediğini yaptırabilme imkanınız var. Nerede yaşıyorsun ? Ona göre tavsiye edebilirim.
Merhaba arkadaşlar. Google SketchUp üzerinden kendi masamı, rafımı vs. yaptım ve çok güzel oldular ben de onları odamda kullanmak istiyorum. Acaba İKEA'dan istediğim ölçülerde tahta kesip, onları kaplatabilir miyim?
Çalışma alanları bölümünde bir planlama kısmı var. Oradan özel mobilya yapıyorlar. Ölçüleri verirsen de belki yaparlar. Bence en garanti yolu arayıp sorman. Numarası 444 4 532.
Süper, sen kararlıysan ben iletişime geçeyim bir fiyat alayım. Modoko'daki firmalara imalat yaptıklarından yoğun oluyorlar genelde. Abartı fiyatlandıracaklarını sanmıyorum ama malum.
IKEA Kazanacağına esnaf kazansın bence. Mobilya imalat atölyelerine telefonla ulaşarak çeşitli yerlerden fiyat alabilirsin. Tahminim IKEA Böyle bir işe girişmez.