Benim 1 tane stok fanım var. Performansından memnun değilim. Elimde kullanmadığım 1 tane daha işlemci fanım var. Ben bunları nasıl üst üste bağlayabilirim? Param yok ayrıca fanında boşa gitmesinide istemiyorum .
Üst üste koymanız pek bir anlam ifade etmez.
Stok soğutucu üsteki havayı aşağı vuruyor, siz stok soğutucunun yanına koyarsanız hava akımına biraz faydası olur.
CHA_FAN yeri boş ben buraya bağlamayı planlıyorum. Bantla yapıştırmayacağım. Biliyorum zorunda değilim, işlemciye faydası olsun diye düşünmüştüm. Az da olsa faydası olmaz mı? Oyuncu değilim WaRzOnE ' nin yaptığı " Counter strike" adlı oyunu oynuyorum multiplayer olarak. Fanın tutma yerleri düz, ben bunun üstüne fanı 502 ile yapıştıracağım. Zararı olur mu?
İlk işlemci fanı ile arasında 1 Cm veya daha az mesafe bırakırsanız üst üste koyma sırasında hava akışından maksimum verim alabilirsiniz veya ikinci fanı eksoz fan olacak şekilde kullanabilirsiniz.
Intel'in işlemci ile beraber gelen fanı bir de "foxconn" adlı bir fan. Boyutları ve Rpm'leri aynı. Egzoz fan olarak kullanmayı düşünmüyorum çünkü kasamda uygun yer yok. 502 ile yapıştırmamda sıkıntı olur mu?