İki adet MSI 1660 Super X ile Mining yapılabilir mi?

SLI-Crossfire olaylarına bakmanıza gerek yok. Bu soruyu sorduğunuza göre anakartınızda yeterli girişler var mı ona bakmalısınız. AMD-Nvidia dahi olsa iki kartı yan yana kullanabilirsiniz mining için sorun olmaz.

SLI-CrossFire olaylarına bakmanıza gerek yok. Bu soruyu sorduğunuza göre anakartınızda yeterli girişler var mı ona bakmalısınız. AMD-NVIDIA dahi olsa iki kartı yan yana kullanabilirsiniz mining için sorun olmaz.

Anakartımda slot var ama ben uzay sistemi yapıp riser kablo ile uzatacağım 3 veya 4 ekran kartı takıp nbminer üzerinden kazmayı düşünüyorum.

Anakartımda slot var ama ben uzay sistemi yapıp riser kablo ile uzatacağım 3 veya 4 ekran kartı takıp nbminer üzerinden kazmayı düşünüyorum.
Onu da yapabilirsiniz psu'nuz izin verdiği sürece. Bu arada mining işinde kartı ne kadara aldığınız çok önemli. Amorti sürenizi zorlayarak 7-8 ay civarına indirebiliyorsunuz. Sizin aldığınız fiyat da buna yakın olsun ki zarara girmemiş olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…