KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.893 Çözümler 24 Yer Antalya 12 Eylül 2021 #11 jerayexv2 dedi: Link atarsanız belki düşüncelerime yardımcı olursunuz Genişletmek için tıkla... Link atmama gerek yok? 2. elde fazlasıyla var. Ben bile satıyorum zaten.
jerayexv2 dedi: Link atarsanız belki düşüncelerime yardımcı olursunuz Genişletmek için tıkla... Link atmama gerek yok? 2. elde fazlasıyla var. Ben bile satıyorum zaten.
jerayexv2 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #12 sens4k dedi: Eğer ETH kazarsanız 16 ay, RVN kazarsanız 29 ayda amorti ediyorsunuz hocam. Nasıl bir hesap yapıp 8 ay buldunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam siz ne önerirsiniz o zaman daha aklımda tabii bunlar belki daha iyi fikirleriniz vardır.
sens4k dedi: Eğer ETH kazarsanız 16 ay, RVN kazarsanız 29 ayda amorti ediyorsunuz hocam. Nasıl bir hesap yapıp 8 ay buldunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam siz ne önerirsiniz o zaman daha aklımda tabii bunlar belki daha iyi fikirleriniz vardır.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 12 Eylül 2021 #13 jerayexv2 dedi: Hocam siz ne önerirsiniz o zaman daha aklımda tabii bunlar belki daha iyi fikirleriniz vardır. Genişletmek için tıkla... Tam bütçenizi söylerseniz bir şeyler önerebilirim.
jerayexv2 dedi: Hocam siz ne önerirsiniz o zaman daha aklımda tabii bunlar belki daha iyi fikirleriniz vardır. Genişletmek için tıkla... Tam bütçenizi söylerseniz bir şeyler önerebilirim.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Eylül 2021 #14 jerayexv2 dedi: 8.000 tanesi Genişletmek için tıkla... Şaka falan mı bu? O paraya en kral 5600 XT'yi satıyorlar, miningde 1660S'in içinden geçer.
jerayexv2 dedi: 8.000 tanesi Genişletmek için tıkla... Şaka falan mı bu? O paraya en kral 5600 XT'yi satıyorlar, miningde 1660S'in içinden geçer.
jerayexv2 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #15 kino dedi: Şaka falan mı bu? O paraya en kral 5600 XT'yi satıyorlar, miningde 1660S'in içinden geçer. Genişletmek için tıkla... Hocam link atar mısın incelemek istiyorum.
kino dedi: Şaka falan mı bu? O paraya en kral 5600 XT'yi satıyorlar, miningde 1660S'in içinden geçer. Genişletmek için tıkla... Hocam link atar mısın incelemek istiyorum.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.893 Çözümler 24 Yer Antalya 12 Eylül 2021 #16 jerayexv2 dedi: Hocam siz ne önerirsiniz o zaman daha aklımda tabii bunlar belki daha iyi fikirleriniz vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam ya 2. elden RX 480-580 veya LHR kilidi olmayan 3060'lardan alın.
jerayexv2 dedi: Hocam siz ne önerirsiniz o zaman daha aklımda tabii bunlar belki daha iyi fikirleriniz vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam ya 2. elden RX 480-580 veya LHR kilidi olmayan 3060'lardan alın.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Eylül 2021 #17 jerayexv2 dedi: Hocam link atar mısın incelemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
jerayexv2 dedi: Hocam link atar mısın incelemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
jerayexv2 Femtopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #18 KeyN_N dedi: Hocam ya 2. elden RX 480-580 veya LHR kilidi olmayan 3060'lardan alın. Genişletmek için tıkla... Düşüncenizi değerlendireceğim hocam.
KeyN_N dedi: Hocam ya 2. elden RX 480-580 veya LHR kilidi olmayan 3060'lardan alın. Genişletmek için tıkla... Düşüncenizi değerlendireceğim hocam.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.893 Çözümler 24 Yer Antalya 12 Eylül 2021 #19 kino dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... O fiyata kilidi olmayan 3060'lar varken pek mantıklı değil açıkcası.
kino dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... O fiyata kilidi olmayan 3060'lar varken pek mantıklı değil açıkcası.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Eylül 2021 #20 KeyN_N dedi: O fiyata kilidi olmayan 3060'lar varken pek mantıklı değil açıkcası. Genişletmek için tıkla... Tabii daha iyisini bulur da ben öylesine attım, 8000 TL'ye 1660S neydi yani 2 tane alırsın o fiyata.
KeyN_N dedi: O fiyata kilidi olmayan 3060'lar varken pek mantıklı değil açıkcası. Genişletmek için tıkla... Tabii daha iyisini bulur da ben öylesine attım, 8000 TL'ye 1660S neydi yani 2 tane alırsın o fiyata.