Nut's Hectopat Katılım 4 Kasım 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2017 #11 DDU açtıktan sonra güvenli kipte başlat öyle sil sürücüleri. Sonra en güncel olan sürücüyü indir öyle dene büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar.
DDU açtıktan sonra güvenli kipte başlat öyle sil sürücüleri. Sonra en güncel olan sürücüyü indir öyle dene büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar.
jomant Hectopat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2017 #12 YunCfc dedi: Virüs olabilir temizleme yapın. Genişletmek için tıkla... Virüs yok defalarca denemediğim program kalmadı. Nut's dedi: DDU açtıktan sonra güvenli kipte başlat öyle sil sürücüleri. Sonra en güncel olan sürücüyü indir öyle dene büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar. Genişletmek için tıkla... DDU ile 2-3 kez denedim kurdum düzelmedi. Güvenli kipte denemedim sadece.
YunCfc dedi: Virüs olabilir temizleme yapın. Genişletmek için tıkla... Virüs yok defalarca denemediğim program kalmadı. Nut's dedi: DDU açtıktan sonra güvenli kipte başlat öyle sil sürücüleri. Sonra en güncel olan sürücüyü indir öyle dene büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar. Genişletmek için tıkla... DDU ile 2-3 kez denedim kurdum düzelmedi. Güvenli kipte denemedim sadece.
YunCfc Hectopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2017 #13 Ekran kartınızın modeli nedir ?
Nut's Hectopat Katılım 4 Kasım 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2017 #14 jomant dedi: DDU ile 2-3 kez denedim kurdum düzelmedi. Güvenli kipte denemedim sadece. Genişletmek için tıkla... Güvenli kipte denemelisin çünkü eski dosya kalıntılarını tamamen o şekilde kaldırıyor.
jomant dedi: DDU ile 2-3 kez denedim kurdum düzelmedi. Güvenli kipte denemedim sadece. Genişletmek için tıkla... Güvenli kipte denemelisin çünkü eski dosya kalıntılarını tamamen o şekilde kaldırıyor.