İki ayrı platformdan ARK oynanır mı?

SlyRex

Decapat
Daha fazla  
Benim hem Steam hem de Epic hesabımda Ark oyunu var ve arkadaşımla oynamak istiyoruz. Ben Steam heabımdan arkadaşım da Epic hesabımdan oynasa aynı oyuna girebilir miyiz sizce? Malum zaman kötü bir zaman beni 100TL'den kurtaracak cevap sizden gelecek arkadaşlar. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Benim hem Steam hem de Epic hesabımda Ark oyunu var ve arkadaşımla oynamak istiyoruz. Ben Steam heabımdan arkadaşım da Epic hesabımdan oynasa aynı oyuna girebilir miyiz sizce? Malum zaman kötü bir zaman beni 100TL'den kurtaracak cevap sizden gelecek arkadaşlar. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Evet,oyun Steam ve Epic Games platformları arasında cross-play desteğine sahip, ancak bunun belirli bir koşulu var. Eğer kendi sunucunuzu kuruyorsanız ya da modlanmamış bir sunucuda oynuyorsanız, Steam ve Epic kullanıcıları aynı sunucuda birlikte oynayabilirler. Yani arkadaşın Epic'ten, sen de Steam'den oyuna girip aynı sunucuda oynayabilirsiniz.

Ancak, modlu sunuculara gelince işler biraz değişiyor. Steam'in mod desteği Epic Games'te çalışmıyor. Eğer oynayacağınız sunucuda modlar varsa, her iki platformun aynı modları desteklediğinden emin olmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı