ahmet000 Hectopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2015 #1 Benim elimde iki farklı ram var ikiside 1 gb farklı Modeller ama ben ikisini kullanmak istiyorum ikisini aynı renk yuvaya taktım ama pc açılmadı birini farklı renk birini farklı renk takarsam olurmu
Benim elimde iki farklı ram var ikiside 1 gb farklı Modeller ama ben ikisini kullanmak istiyorum ikisini aynı renk yuvaya taktım ama pc açılmadı birini farklı renk birini farklı renk takarsam olurmu
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.516 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 6 Ocak 2015 #2 Renk ve marka önemli değil önemli olan mhzleri ve gecikme süreleri şu konuya bir göz atın, kullanmanızı kimse tavsiye etmez. Farklı frekanslarda veya modellerde ramler beraber çalışır mı?
Renk ve marka önemli değil önemli olan mhzleri ve gecikme süreleri şu konuya bir göz atın, kullanmanızı kimse tavsiye etmez. Farklı frekanslarda veya modellerde ramler beraber çalışır mı?
E Ertuğrul[TR] Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 146 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2015 #3 RAM modelleri nelerdir ?