B Birbys Centipat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 İyi akşamlar. İki tane bilgisayarım var. İkinci monitörüm gelene kadar tek monitörde ikisini birden kullanabilir miyim? Win+Tab yağtığımız gibi ikinci bir masaüstü vs. gibi bir sistem var mıdır? Aparat, dönüştürücü vs. almak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2024
İyi akşamlar. İki tane bilgisayarım var. İkinci monitörüm gelene kadar tek monitörde ikisini birden kullanabilir miyim? Win+Tab yağtığımız gibi ikinci bir masaüstü vs. gibi bir sistem var mıdır? Aparat, dönüştürücü vs. almak istemiyorum.
wakkum Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 834 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 Aynı anda ikisini görmek için monitör de bu ayarın olması gerek yoksa kaynak seçiminden diğer bağlantı noktalarını seçerek geçiş yapılabilir.
Aynı anda ikisini görmek için monitör de bu ayarın olması gerek yoksa kaynak seçiminden diğer bağlantı noktalarını seçerek geçiş yapılabilir.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 6 Haziran 2024 #3 Öyle bir şey yok hocam. Birini HDMI birini DP'ye bağlarsın aralarında geçiş yaparsın anca.
B Birbys Centipat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 560052 dedi: Öyle bir şey yok hocam. Birini HDMI birini DP'ye bağlarsın aralarında geçiş yaparsın anca. Genişletmek için tıkla... DP Kablom yok. İki bilgisayarıda HDMI ile bağlasam geçiş yapabilirmiyim?
560052 dedi: Öyle bir şey yok hocam. Birini HDMI birini DP'ye bağlarsın aralarında geçiş yaparsın anca. Genişletmek için tıkla... DP Kablom yok. İki bilgisayarıda HDMI ile bağlasam geçiş yapabilirmiyim?
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 6 Haziran 2024 #5 Birbys dedi: DP kablom yok. İki bilgisayarıda HDMI ile bağlasam geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin HDMI 1 HDMI 2 şeklinde ben örnek verdim.
Birbys dedi: DP kablom yok. İki bilgisayarıda HDMI ile bağlasam geçiş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin HDMI 1 HDMI 2 şeklinde ben örnek verdim.