İki bilgisayardaki sesi tek kulaklıktan almak

TyphXY

Decapat
Daha fazla  
Benim sorum şu: İki farklı masaüstü bilgisayarım var ve bunları aynı anda kullanıyorum (2. Monitör hesabı). Ben ikisinin de sesini tek kulaklıktan almak istiyorum. Daha önce 2. Bilgisayarın hoparlör girişini 1.'nin Mikrofon girişine AUX ile bağladım ve kulaklıktan sesi aldım ancak dip sesi çok yüksek oluyor. Daha farklı bir tavsiyesi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek olan kabloyu ortadan kesip dişi kabloya bağlarsan çalışır bence.
Adsız.png

Mixer almaniz gerekli. Urun tavsiyesi degil, konunun mantigini kavramaniz icin koydum. Farkli fiyat ve kalitede benzer urunleri arastirmalisiniz.

Düzgün çalışan ve kablo kesmeden bir yöntem eklemesi yapayım.
LG music Flow bluetooth hoparlör ve her iki bilgisayara da bluetooth dongle alıyorsunuz.
İki bilgisayarı da bu hoparlöre bağlıyorsunuz. Bu hoparlör aynı anda birden fazla kaynağa bağlanıp o kaynakların seslerini bağlantıyı kopartmadan verebiliyor.

Hepsi bu. Fakat mono ses alırsınız. Stereo için 2 adet almanız gerek bahsettiğim hoparlörden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı