roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.932 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1 Aynı Bluetooth hoparlörden iki tane alsam PC'ye bağlayıp stereo olarak kullanabilir miyim? PC'de kullanmak istiyorum ama kablo kalabalığı olsun istemiyorum, böyle bir kullanım mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2022
Aynı Bluetooth hoparlörden iki tane alsam PC'ye bağlayıp stereo olarak kullanabilir miyim? PC'de kullanmak istiyorum ama kablo kalabalığı olsun istemiyorum, böyle bir kullanım mümkün mü?
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.227 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 19 Aralık 2022 #2 Ses geç gelme sorunu yaşarsın kardeşim videolar sessen önde gider. Sonra da gelir burda ses videodan geride gidiyor diye konu açarsın.
Ses geç gelme sorunu yaşarsın kardeşim videolar sessen önde gider. Sonra da gelir burda ses videodan geride gidiyor diye konu açarsın.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.932 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #3 Hasan Kahraman dedi: Ses geç gelme sorunu yaşarsın kardeşim videolar sessen önde gider. Sonra da gelir burda ses videodan geride gidiyor diye konu açarsın. Genişletmek için tıkla... Stereo kullanım için mi diyorsunuz genel kullanım için de böyle mi?
Hasan Kahraman dedi: Ses geç gelme sorunu yaşarsın kardeşim videolar sessen önde gider. Sonra da gelir burda ses videodan geride gidiyor diye konu açarsın. Genişletmek için tıkla... Stereo kullanım için mi diyorsunuz genel kullanım için de böyle mi?