İki ekran kartının biri ile mining diğeriyle de oyun oynanabilir mi?

Yer
Nevşehir
Selamlar arkadaşlar bu site bana birçok şey öğretti ve öğretmeye de devam ediyor. Şimdi halihazırda kullandığım GTX970 kartım ile oyun vs işlerim için yeterli geliyor.

1- Aklıma şöyle bir şey geldi ben bir RTX2060 daha alsam ( MAG B460M MORTAR anakartım bu) direkt anakarta takabilirim sanırım. PSU'm da bu XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com 2060 ile mining yaparken 970 ile oyun oynayabilir miyim? Bir düşüş (hem mining hem de oyun performansı olarak) olur mu?

2- ikisi için de bir kayıp olmayacaksa rica etsem bana olayı kısaca anlatabilecek biri var mıdır? Yani 2060'ı kasaya taktım sürücüsünü indirmem gerekiyor mu vs gibi şeyleri. Neyse daha çok karıştırmayayım şimdiden yardımcı olmaya çalışacaklara teşekkür ederim.

Siz SLI teknolojisinden bahsediyorsunuz eğer iki ekran kartını farklı işler için kullanacaksanız ki iki ekran kartıda aynı olmalı bu yüzden yapamazsınız hocam.

Yapabilirsiniz. GPU mining sırasında diğer kaynaklar fazla tüketilmez. Buradaki asıl nokta güç kaynağının yeterli gelip gelmemesi. Büyük ihtimalle bir sorun çıkmayacaktır.

@TENSES hocam, ben tam anlayamadım. Daha iyi belirtirse arkadaşımız daha rahat yardımcı olacağım.
Bir kartını mining için kullanmak diğer kart ile de aynı anda oyun oynamak istiyor. Yapılması mümkün ama nasıl yapıldığını bilmiyorum ben. Mining işlemini sadece mining yapıcağı kart için başlatması gerekli.

@TENSES hocam, ben tam anlayamadım. Daha iyi belirtirse arkadaşımız daha rahat yardımcı olacağım.
Hocam anakarta iki kart taktım. PSU 'yu bağladım. Sonra GTX970 üzerinden bilgisayarı açtım. Sonra Mininigi başlattım ama 2060 üzerinden. Sonra 970 üzerinden oyuna girdim. Biraz daha açıklayıcı olmuştur umarım.
Yapabilirsiniz. GPU mining sırasında diğer kaynaklar fazla tüketilmez. Buradaki asıl nokta güç kaynağının yeterli gelip gelmemesi. Büyük ihtimalle bir sorun çıkmayacaktır.
Şu an 2060 aldım diyelim kısaca ne yapmam gerekiyor işlem sırasını atlamadan söyleme şansınız olursa sevinirim.

Şimdi anladım hocam kullanabilirsiniz ama elektrik faturasının içinden geçersiniz. Ve PSU'nun sıcaklığına dikkat edin. Onun haricinde hiçbir sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…