n0mss Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #11 Umut Nas dedi: Yok o bakımdan değil uygulama uyumluluğu. O yüzden ayrı olarak onunda driverini verdim ben. Çünkü sistem masaüstünde falan iGPU yani işlemcinin kendi grafik birimini kullandırır. Oyunlarda ise harici GPU'ya geçer. Genişletmek için tıkla... Hocam ben direkt birisini w8 diğerinide w8.1 indirsem birşey olur mu oh be sonunda oldu saolun hocam Son düzenleme: 26 Şubat 2022
Umut Nas dedi: Yok o bakımdan değil uygulama uyumluluğu. O yüzden ayrı olarak onunda driverini verdim ben. Çünkü sistem masaüstünde falan iGPU yani işlemcinin kendi grafik birimini kullandırır. Oyunlarda ise harici GPU'ya geçer. Genişletmek için tıkla... Hocam ben direkt birisini w8 diğerinide w8.1 indirsem birşey olur mu oh be sonunda oldu saolun hocam
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #12 n0mss dedi: Hocam ben direkt birisini W8 diğerini de W8.1 indirsem bir şey olur mu? Oh be sonunda oldu sağ olun hocam Genişletmek için tıkla... Hangisini kurdunuz?
n0mss dedi: Hocam ben direkt birisini W8 diğerini de W8.1 indirsem bir şey olur mu? Oh be sonunda oldu sağ olun hocam Genişletmek için tıkla... Hangisini kurdunuz?