İki ekranı tek bir kasaya bağlama

alpercvkk

Hectopat
Arkadaşlar selam,
Şirkette bilgisayar kasam değişti ve kasada sadece bir HDMI bir de VGA çıkışı var. Ancak benim iki ekranımda da HDMI girişi var bu nedenle sadece birini kullanabiliyorum.
HDMI & VGA dönüştürücüyü ekrana takıp akabinde kasaya VGA bağladığımda görüntü gelmiyor ekranı algılamıyor.
Acaba bir HDMI çoklayıcı mı almalıyım yoksa HDMI VGA kablo mu almalıyım?
Not: Kasada ekran kartı yok.

Hocam 2 monitörünüzde HDMI girişi var. Kasada ise bir HDMI bir de VGA var. İkinci ekrana görüntü almak için dönüştürücü almanız gerekir. Fakat bunlarda yön farkı olduğundan dikkat etmeniz lazım. Kaynağınız VGA olduğundan, VGA to HDMI çevirici almanız lazım. Tam tersi olduğunda görüntü vermiyor.

@suleymanozkan, bu dediğinizi uyguladım ancak bu sefer de görüntü kalitesi düşük geldi. Aldığım üründe 1080 yazmasına rağmen gelen görüntü 768p oldu.
Acaba ürünü değiştirsem sorun çözülür mü diye de araştırdım fakat piyasadaki tüm ürünler aynı.
Bu konu hakkında bilginiz var mı?
İnternette driver güncelleme vb. şeyler gördüm ancak onlarda güncel ve bir sorun yok.
HDMI'dan HDMI aktardığım görüntü 1920 X 1080.
VGA to HDMI dönüştürücü ile aktarım sağladığım görüntü 1024-768

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…