jvde.mp3 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beatmaker. 19 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, benim başlıkta belirttiğim gibi bir sorum var. Elimde 2 farklı HDD var ve ben bu ikisini format atarken tek disk gibi birleştirsem veya öyle bir şansım olsa ya da formattan sonra birleştirsem performansa ne gibi katkısı veya zararı olur?
Merhabalar, benim başlıkta belirttiğim gibi bir sorum var. Elimde 2 farklı HDD var ve ben bu ikisini format atarken tek disk gibi birleştirsem veya öyle bir şansım olsa ya da formattan sonra birleştirsem performansa ne gibi katkısı veya zararı olur?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #2 Kurulum sırasında birleştiremezsin. Tüm diskleri sildiğinde 2 tane ayrılmamış alan görürsün. Birleşmezler.
Kurulum sırasında birleştiremezsin. Tüm diskleri sildiğinde 2 tane ayrılmamış alan görürsün. Birleşmezler.
jvde.mp3 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beatmaker. 19 Mayıs 2021 #3 Peki kurulumdan sonra birleştirsem ne olur?