İki Farklı İnterneti Tek Bir Ağda Birleştirmek

donvitocr

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. İki farklı internetimizi tek ağa çekmemiz gerekiyor lakin hangi bilgisayarın hangi interneti kullanacağını da belirlememiz gerek. Örneğin a ve b bilgisayarları olsun, 2 interneti tek ağ haline getirip a bilgisayarının 1. internetten, b bilgisayarının ise 2. internetten çekmesini istiyoruz.

Bize en uygun load balance router gibi geldi lakin onda bu seçenek mevcut mudur ? Mevcut değilse bize en uygun hangi router önerebilirsiniz ?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şimdi sana bir şey söyleyeceğim. Resmi konuşma gibi olmayacak. Hocam her bir menkule 1 internet verilir. Dükkan olsun ev olsun. 1 tane internet verilir. 1 internet dediğimi anla. 1 şebekeden alınır. Seni evde oturuyor farz edelim. Evinden 1 tane internet kablosu çıkar. Bu kablo modeme bağlıdır. Başka internet bağlaman mümkündür ama Türkiye Cumhuriyeti'nde 1 daireye 1 şebeke düşer. Özet olarak 1 eve 2 internet operatoru bağlaman mümkündür ama operator rekabet şartlarından dolayı imkansız. Aynısı iş yeri için de geçerlidir. Ama diğer iş yerinden ya da daireden kablo çekip ikisini birleştirip kullanman mümkün müdür bilemem ben sadece işin mantık yönünü yazdım. Saygılar.. yanlışım var ise silip özür dilerim.

Son düzenleme:
İş yerimizde 3 farklı internet sağlayıcısı aktif olarak yıllardır çalışıyor. O konuda sıkıntım yok lakin birbirlerine bağlama olayında sıkıntım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…