İki farklı iPhone'dan tek iCloud'a bağlanıldığında ikinci telefon çalmıyor

burak176

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. İki tane iPhone telefonum var. İkisine de aynı ICloud'u girdim ve bana gelen aramalar iki telefonumda da gözüksün istiyorum ama bir türlü olmuyor. Sadece hattın takılı olduğu telefona aramalar düşüyor.
Ayarlar -> diğerlerinde aramalar -> açık.
Bunu da denedim olmadı. Wi-Fi ile aramayı da açtım olmadı. Bir türlü olmadı.
Handoff'u da açtım yine olmadı. Cihazım iPhone 15 Pro Max iOS 17.1.1 sürümü yüklü. Hattın takılı olduğu telefon ise iPhone 6 iOS 12.5.7 sürümüne sahip. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi arama: Demek cihazın hattın çekmediği yerlerde mevcut internet altyapısını kullanır uyumlu modem ve uyumlu telefon gerektirebilir.

Handoff: Da başladığınız bir şeyi başka bir Apple cihazına aktarır ve oradan devam edersiniz ama aramaları etkilemez.

Gelelim diğerlerinde aramaya: Bu da bir iPhone üzerinden Mac veya iPad cihazlarında armaları yönetmeye yarar ama maalesef IPhone'dan iphona bu özellik çalışmıyor yani bunu yapmanız imakansız gibi çünkü bende yapamadım.

Wi-Fi arama: Demek cihazın hattın çekmediği yerlerde mevcut internet altyapısını kullanır uyumlu modem ve uyumlu telefon gerektirebilir.

Handoff: Da başladığınız bir şeyi başka bir Apple cihazına aktarır ve oradan devam edersiniz ama aramaları etkilemez.

Gelelim diğerlerinde aramaya: Bu da bir iPhone üzerinden Mac veya iPad cihazlarında armaları yönetmeye yarar ama maalesef IPhone'dan iphona bu özellik çalışmıyor yani bunu yapmanız imakansız gibi çünkü bende yapamadım.
Ya kendi şirket telefonlarıma daha 1 ay önce yaptım . İki cihaz da iphone 14 pro max ti . Aynı ayarları bu telefonuma uygulamaya çalışıyorum bir türlü olnuyor sanırım yeni gelen ios 17 sürümü sorun çıkartıyor .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı