yigitzn Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 112 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #1 Nintendo Switch Lite almayı düşünüyorum. İnternette oyun fiyatlarına bakarken aynı sitede iki farklı kapak fotoğraflı Zelda gördüm. Üstteki daha ucuz bir farklılık var mı?
Nintendo Switch Lite almayı düşünüyorum. İnternette oyun fiyatlarına bakarken aynı sitede iki farklı kapak fotoğraflı Zelda gördüm. Üstteki daha ucuz bir farklılık var mı?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 29 Aralık 2020 #2 Üstteki yeni fotoğraf alltaki eski kapak fotoğrafı. Farkı yok oyunların ikisi de aynı. DLC hediye olabilir alttakinde.
Üstteki yeni fotoğraf alltaki eski kapak fotoğrafı. Farkı yok oyunların ikisi de aynı. DLC hediye olabilir alttakinde.
yigitzn Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 112 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #3 feahleinda_ dedi: Üstteki yeni fotoğraf alltaki eski kapak fotoğrafı. Farkı yok oyunların ikisi de aynı. DLC hediye olabilir alttakinde. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
feahleinda_ dedi: Üstteki yeni fotoğraf alltaki eski kapak fotoğrafı. Farkı yok oyunların ikisi de aynı. DLC hediye olabilir alttakinde. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.